Nyilas

Szereted a szabadságot, és legszívesebben az egész világot a kebledre ölelnéd. Nem kedveled viszont a kötöttségeket, és nem tűröd az igazságtalanságot. Legszívesebben az egész világot megmutatnád partnerednek. A hétköznapi gondok azonban untatnak, sokszor fárasztanak, ezért mindig találsz valamilyen nagyvonalú megoldást, hogy ne kelljen velük túlságosan sokat foglalkoznod. A te feladatod az, hogy a hétköznapokban is megtaláld az apró izgalmakat és kis örömöket. Meg kell tanulnod értékelni az állandóság szépségét is.

Bak

Zárkózottnak és merevnek tűnsz, pedig neked is van szíved. Iszonyatosan tudsz érezni, de ezeket az érzelmeket szinte páncéllal véded. Ha nehézségek merülnek fel, készen állsz a tárgyalásra, és mindenféle önérzeteskedés nélkül elismered a hibáidat. Bakként csak akkor támadnak gondjaid, ha partnered részéről intenzív érzelmekkel találod szembe magad. Ugyanígy saját érzelmeid kimutatásához sincs elég érzéked. A te karmikus feladatod az, hogy, meg tanuld szavakba önteni az érzelmeidet és elhinni azt, hogy a sírás nem bátorság kérdése.

Ez az üzenet tutira leveszi a lábukról a csillagjegyeket

Ez az üzenet tutira leveszi a lábukról a csillagjegyeket

Amikor igazán szerelmes vagy, minden pillanatodat megosztanád a szerelmeddel. Mégsem töltheted vele minden idődet, hiszen napközben elválaszthat a munka, a kötelességek, Ilyenkor érdemes bedobni néhány rövid üzenetet, amellyel nemcsak az ő, de a saját nap

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Nyitott vagy és végtelenül toleráns minden emberrel szemben. Igényled a nagy mozgásteret, és természetesen partnerednek is hatalmas szabadságot adsz. Szeretsz utazni, új embereket megismerni, folyton azon agyalsz, mit nem láttál még, merre nem jártál. Nem bírod a monotonitást, a nem kreatív feladatokat. Mások azonban ezt úgy értékelhetik, eluntad őket. A feladatod az, hogy a körülötted lévő közvetlen környezetedet is érdekesnek lásd, nem mindig kell valami újat keresned ahhoz, hogy elégedett légy.

Halak

Magas fokú érzelmi intelligencia jellemez, ragaszkodsz a partneredhez és meg is becsülöd őt. Fontosak számodra az érzelmek, ám egyfajta hullámhegy és hullámvölgy jellemez. Alapvetően egy visszahúzódó ember vagy, ugyanakkor minden újdonságra rá lehet venni. Vigyázz arra, hogy ne szolgáltasd ki magad túlzottan másoknak. Karmikus feladatod, hogy erősítsd a saját belső énedet, és koncentrálj néha magadra is, mások érdekei helyett.

Forrás: