Oroszlán

Erős személyiség vagy, ugyanakkor rendkívül önérzetes is. Hatalmas energiáid vannak, határozottan vezetésre születtél. Karizmatikus vagy, és rendkívül jó szónok. Látszólag olyannak tűnsz, akit nem tör meg semmi sem. Talán nem kell ennyire palástolnod az érzelmeidet, néha jó, ha ki tudod mutatni őket. Feladatod az, hogy saját magad helyett olykor igyekezz másokat is előtérbe helyezni. Ha ez sikerül, sikeres és boldog ember leszel.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Valakinek a jó, esetleg rossz példájából ma sokat okulhat, s ez késõbb még nagy elõnyt jelenthet másokkal szemben, különösen, hogy a legtöbben csakis a saját kárukon tanulnak. Legyen ön a kivétel, kedves Oroszlán, s máris lépéselõnyre tehet szert a riválisaival szemben, amit, ha sikerül jól ki is használnia, biztosan ön viheti majd el a pálmát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz

Kész vagy alkalmazkodni, kompromisszumot kötni. Érzelmes vagy, minden pillanatot maximálisan megélsz. Könnyen elsírod magad, de ugyanolyan könnyű jókedvre is deríteni. Hatalmas szíved van, szeretsz szeretni és befogadni. Vigyáznod kell azonban arra, hogy idegeneknek ne add ki túlzottan magad és legyen egyfajta védelmi fal is előtted, ha szükséges. Feladatod az, hogy leküzdd ezeket a hangulatingadozásokat, és egyensúlyba kerülj a világgal és magaddal.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

A mai nap érdemes lehet leülnie egy szerettével, rokonával beszélgetni egy kicsit, ugyanis most nem csak, hogy jól eshet egy ilyesfajta kikapcsolódás, de nagyon építõ is lehet a kapcsolatukra nézve, ami szintén nem elhanyagolható szempont! Amennyiben idejük engedi, nyújtsák ki nyugodtan az eszmecserét, kedves Szûz, ameddig csak jólesik!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szombati Horoszkóp

Szombati Horoszkóp

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Mélyen érző ember vagy, stabilan állsz a párod mellett. Szeretnéd megoldani az emberek problémáját, és ott segíteni, ahol csak tudsz. Szereted a szépséget, a művészeteket, a Vénusz hatással van rád a hétköznapokban is. Kissé hedonista vagy, szereted maximálisan meg- és kiélni az élet minden egyes percét. Arra kell figyelned, hogy ne válj túlzottan az anyag rabjává. Karmikus feladatod, hogy megtanulj prioritást felállítani a dolgok, adott esetben az emberek között.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Könnyen elõfordulhat, kedves Mérleg, hogy egy szerettével, családtagjával folytatott beszélgetés elmérgesedik, s hirtelen, sok mindent egymás fejéhez vághatnak a csúnya veszekedés alkalmával, ami miatt aztán persze, a gyötrõ lelkiismeret-furdalás következik. Ha így alakulna a mai nap, legyen ön az okosabb, s nyújtson elsõre békítõ kezet, hisz ilyenkor akár egyetlen szónak is bámulatos gyógyító és békítõ ereje van!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

Marsz és szeretsz egyszerre. Izgalmas személyiség vagy, kissé misztikus. Hajlamos vagy arra, hogy túlzottan a dominanciára törekedj mások fölött. Veled az együttélés egyfajta hatalmi harc. A másik ember addig izgalmas számodra, amíg hajlandó vállalni a konfrontációt. Vigyáznod kell arra, hogy nem minden ember vállalja föl a konfliktusokat. Feladatod az, hogy némileg higgadtabb, megfontoltabb legyél, és hogy meghallgasd a másik fél véleményét is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Ma igencsak dolgos, szorgos napja lehet, s, bár sok mindennek a végére érhet, és sok eredményt elkönyvelhet, ugyanakkor mindez rendkívül ki is fáradhat a nap végére. Bármennyire is megviselje a mai rohanás, arra azért mindenképpen ügyeljen, kedves Skorpió, hogy este ne legyen túl nyûgös, vagy türelmetlen szeretteivel, inkább csak biccentsen, bólintson, s mielõbb térjen nyugovóra, hogy alaposan kialudhassa magát!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: