Oroszlán

Egy Oroszlán számára a kapcsolatai tartóssága már ott eldől, hogy mennyire volt könnyű préda a kedvese. Nagyon megbecsüli azt, aki nem adja könnyen magát, sőt ha valaki képes egy életen át táplálni ezt a vadászösztönt, annak a csillagokat is a lába elé teríti! Roppant igazságos a szerelemben, nem csalfa, de igényli, hogy legyen ideje, amit a párja nélkül tölthet el - például barátokkal, de ugyanezt a szabadságot biztosítja kedvesének is. Akkor is, ha közben otthon rágja a körmeit.

Szűz

A Szűz azon a ponton jut el azon felismerésig, hogy szerelembe esett, amikor rádöbben, hogy elveszítheti a párját. Egészen addig a pillanatig természetesnek veszi a másik jelenlétét. Leginkább azt, hogy a párja imádja, körül rajongja és kiszolgálja. Sok esetben ilyenkor a kiüresedett, de már meg szokott nyugalmas légkört próbálja menteni, aminek igazából értelme már nincs. Egy Szűz partner mellett célszerű egy „se veled, se nélküled” játékot játszani, ezzel edzésben lehet tartani, és bizony a romantika adta minden eszközzel küzdeni fog.

Heti angyalhoroszkóp november 13-19.: Megmutatják a jövőt az angyalok

Heti angyalhoroszkóp november 13-19.: Megmutatják a jövőt az angyalok

Ezen a héten az angyalok segítségével te is a jövőbe pillanthatsz. Vajon mi az, amire felhívják most a figyelmedet? Mi az, ami igazán fontos a jövőd érdekekében. Az angyalhoroszkóp sorai között megtalálod a választ.

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

A Mérleg egyszerre van jelen a való, és a maga romantikus kis világában. A tökéletes partnert keresi, nem könnyű neki megfelelni. Ha egy Mérleggel estél szerelembe, menj bele a játékba, kényeztesd szolgáld ki, halmozd el kedvességgel… de ültesd el benne a kétségeket is. Ne vehesse magától értetődőnek, hogy a szerelmed jár neki. Dolgozzon meg érte, és szembesüljön vele, hogy a boldog párkapcsolatért neki is tenni kell.

Skorpió

A végletes életszemléleted a kapcsolataidra is rányomja a bélyegét. Társadat hol magadhoz láncolod, hol pedig teljesen kizárod az életedből. Teljes mértékben birtokolni vágyod, ugyanakkor, ha testestül-lelkestül a tiéd, nyomasztóvá válik számodra a függése. Igencsak szemfülesnek kell lenni annak, aki egy Skorpió mellett éli mindennapjait, hiszen a kommunikáció számára arról szól, hogy úgy tesz, mintha minden rendben lenne, míg nem egy napon robban a bomba.