Nyilas

A Nyilas mindig mindent jobban tud. Nem akarja rád kényszeríteni az akaratát, pusztán jóindulattal és segítőkészséggel addig plántálja beléd a tudását, míg hagyod magad… hátha akkor hamarabb szabadulsz. Nehéz elfogadtatni vele, hogy mások másképp látják a világot, ahogyan azt is, ha te mást vársz egy kapcsolattól, mint ő. Okosan kell szeretni, mert a világ legodaadóbb társa válhat belőle.

Bak

A Bak a legkorrektebb partner az élet minden területén, így a szerelemben is, csak jusson el odáig! Annyira zárkózott, hogy alig-alig engedi meghódítani magát, de érdemes ostromolni, ugyanis ha megnyílik, és megmutatja romantikus arcát, onnantól eggyé válik a partnerével, és tűzön-vízen át követi hűségesen. Nem tud megmaradni olyan kapcsolatban, ahol nem érzi magát biztonságban, ezért a legapróbb kérdésekben is egyezségre kell vele törekedni.

Ez a legvonzóbb tulajdonságod - A csillagjegyed elárulja, mivel hódítod meg Őt

Ez a legvonzóbb tulajdonságod - A csillagjegyed elárulja, mivel hódítod meg Őt

Jól tudjuk, hogy a különböző csillagjegyű emberek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, de vajon mely vonásokkal tudod meghódítani a másik nemet? Mi az, amire akár már az első randin felfigyelhet a kiszemelted? Vajon a kedvességeddel veszed le a lábáról v

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Szabadnak maradni minden áron! Ez a Vízöntő mottója még a szerelemben is. Ha egy Vízöntő mellett boldog akarsz lenni, törekedj a függetlenségre. Ha ezt látja, értékelni fogja és maximálisan a bizalmába avat. Neki elég egy nyugodt fészek, ahol meghallgatásra, megértésre és támogatásra talál, de ezzel is csak ideig-óráig tudod magad mellett tartani.

Halak

A Halak a szerelemben is megőrzi kritikus és álmodozó énjét. Ideálokat kerget, olyan dolgokra vágyik, amit szinte lehetetlen kielégíteni. Legjobb, ha te azzal foglalkozol, hogy boldog légy, ezzel leszel számára a legvonzóbb, hiszen így kutathatja a közeledben a boldogság titkát, vagyis álmai tárgyát. Nehezen viseli a szürke hétköznapokat, így a Halak számára ideális társ az, aki képes színt csempészni ezekbe az időkbe is.

Forrás: