Miért nem működik nálam a vonzás törvénye? Sokan már ezzel a kérdéssel egy frusztráló lelkiállapotot teremtenek magukban, hiszen úgy érzik, hogy az életükben nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elvárnák, és ez rossz. Vannak olyanok is, akik heteken keresztül igyekeznek a jó dolgokra összpontosítani, bevonzani azokat, de valami miatt mégsem sikerül.

A reményt nem szabad feladni, és végképp nem szabad a következőkre gondolni, ha nem működik a vonzás törvénye:

Szombati Horoszkóp 2023-02-25

„Lehet, hogy a kiváltságosoknak jön be a vonzás törvénye, és én nem tartozom közéjük.”
„Már biztos, hogy engem csak kudarc ér az életben.”
„Tudtam, hogy nem fog működni, de legalább megpróbáltam.”
„Olyan egy idióta vagyok, persze, hogy nem sikerülhet semmi.”
„Teljesen biztos vagyok benne, hogy Isten utál.”

Ha ezektől a negatív gondolatoktól képesek vagyunk megszabadulni, máris sokat tettünk az ügy és saját magunk érdekében. Van egy jó hír is: a vonzás törvénye mindenkinek működik, még neked is, nincs kivétel, csak meg kell találni azt az energiatípust, amellyel aktiválható a vonzás törvénye.

Íme, 10 praktika, amely ebben segít.

1. Lengedezés

Lehet, hogy nem vagy túl igényes, de azzal tisztában vagy, hogy mire vágysz, mi lenne az a dolog, amelynek örülnél, amely jobbá, könnyebbé tenné az életedet. Az Univerzum nem fog megadni neked egy olyan „valamit”, amitől jobban fog menni a sorod, hanem pontosan arra ad majd lehetőséget, amire konkrétan vágysz. Ezért az első feladat az, hogy próbáld meghatározni, hogy mire van szükséged, hol, milyen területen lenne szükség a segítségre, a megoldásra. A legapróbb részleteket is jegyezd fel, és koncentrálj azokra, és ezt mindennap olvasd fel magadnak, hogy bevésődjön a tudatodba.

Szerdai Horoszkóp 2021-01-27

2. Méltatlanság

Valóban úgy gondolod, hogy megérdemled mindazt, amit az előző pont javaslatára felírtál a listádra? Mi tesz annyira különlegessé téged, hogy megérdemled a kitűnő egészségi állapotot, a magas jövedelmet és boldogságot? Nem tudod, hogy mit válaszolj? Akkor nem árt, ha tudod, hogy ha addig, amíg nem fogod fel, hogy milyen különleges ember vagy, fennáll annak a lehetősége, hogy szembefordulsz azzal, amit az Univerzum már megadott, vagy ezután szeretne adni. Bízz önmagadban, és szeresd azt, amilyen vagy, és másokkal szemben is így nyilvánulj meg.

3. Bizalmatlanság

Már kiskortól kezdve megmondják, hogy hogyan kell viselkedni, milyen normákat, szabályokat kell megtanulni. És ezzel már el is ültették annak a csíráját, hogy mindig valami rossz fog bekövetkezni az életben, ami végtére is igaz, csak ezzel szemben egy sor pozitív dolog is történik, amire már nem jut kellő figyelem, így a negatív, visszahúzó erők maradnak túlsúlyban. Fordíts a helyzeten, és gondolj arra, hogy az Univerzumtól csak jó dolgokra számíthatsz.

4. Kétely

Sokan kételkednek önmaguk erejében, határozottságában, így a vonzás törvényével kapcsolatban sem igyekeznek mindent megtenni, mert azt gondolják, hogy ha esetleg nem sikerül, akkor kevésbé lesznek csalódottak. De hogy sikerülhetne bármi is, ha nem teszünk meg mindent annak érdekében? Ne kételkedj, mond ki, vizualizáld, hogy mire vágysz, és a lehetőség ajtaja szép lassan kinyílik előtted.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: