Te vajon mire számíthatsz a szerelem terén 2022-ben? A csillagjegyed alapján kiderül!
 

Kos:

Ha párt keresel, akkor egy váratlan szerelemre számíthatsz 2022 első felében, ám valószínű, hogy ez egyoldalú érzelem lesz. Ahelyett, hogy ezen bosszankodsz, inkább nézz körül a környezetedben, mert teljesen biztos, hogy lesz valaki, akivel őszinte, igazi párkapcsolatot kezdhetsz. Könnyen lehet, hogy a kollégáid között találod meg az új kedvesed.
Ha kapcsolatban élsz, akkor nehézségeket és konfliktusokat hozhat 2022 második fele. Ennek oka az lehet, hogy túl igényessé válsz, azzal pedig aligha fogod megoldani a párkapcsolati problémáidat, hogy megpróbálod megváltoztatni a kedvesedet. Légy lágyabb és engedelmesebb, mert akkor jó eséllyel javíthatsz a szerelmi életeden 2022-ben.
 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6 módja annak, hogy bárki gondolatában könnyen olvashass

Bika:

Párkeresőként igazán pozitív és sikeres év lesz számodra a 2022-es, aminek hónapjaiban légy nyitott a változásokra, mert ezek által találhatod meg életed szerelmét. Főleg a nyári hónapokban légy résen, mert akkor lesz a legnagyobb esélyed a pártalálásra.
Ha kapcsolatban élsz, akkor 2022 második felében féltékenység és birtoklási vágy törhet rád, aminek következménye akár szakítás is lehet. A hangulatváltozásaid szabadság, új tapasztalatok és érzelmek iránti vágyat hozhatnak. Ha nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat, akkor légy diszkrét és fogd vissza magad 2022-ben!
 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

Párkeresőként a személyes fejlődésedben számíthatsz változásra 2022-ben, ugyanis az élet egy olyan változásra fog felkészíteni, ami teljesen átformálhatja a megszokott életmódodat. Ezáltal kialakul majd benned az a stabilitás, rugalmasság és következetesség, amely által jobb leszel a párkeresésben. 2022 őszén találkozhatsz azzal a személlyel, akivel rendkívül boldog leszel.
Ha már van párod, akkor 2022-ben úgy érezheted, hogy ideje komolyabbra fordítani a kapcsolatot, mert már nem felelnek meg neked a régi normák. A kedveseddel rendeznetek kell a legfontosabb kérdéseket az esztendőben. Emellett valószínű, hogy új taggal fog bővülni a családotok. 2022-ben komoly próbatétel lesz számodra a kapcsolatod őszintesége és mélysége. Az, hogy végül hogy alakul a szerelmi viszonyod attól függ, hogy milyen döntéseket hozol az évben.
 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák:

Ha párt keresel, akkor bőven lesz lehetőségedre a flörtölésre, randevúzásra és romantikázásra 2022-ben, aminek időszakában akár szerelmi háromszögbe is keveredhetsz. A szerencse egész évben elkísér, és elhozhatja a számodra legmegfelelőbb párt. Ha esetleg mégsem találsz az elképzelésednek megfelelő férfit vagy nőt, akkor szenvedélyekben teli esztendő lesz számodra a 2022-es.
Ha kapcsolatban élsz, akkor komoly változásra számíthatsz 2022-ben, főleg akkor, ha nem tudsz felelősségteljes döntést hozni. Könnyen lehet, hogy a párod eltitkolja előled a komoly szándékait, amin változtatnod kell. Ennek eredménye még az általad vártnál is jobb lesz. Használd ki, hogy melléd pártol a szerencse az esztendőben!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: