Nyilas:

 Párkeresőként mesés szerelmi kalandokban lehet részed 2022-ben, aminek időszakában kevesen tudnak majd ellenállni a belőled sugárzó vonzerőnek és bájnak. Ugyanakkor nagyon valószínű, hogy egy volt párodnak adsz majd második esélyt, mert úgy veszed észre, hogy az illető nagy változáson esett át, ami segíti a kölcsönös megértést.
 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párkapcsolat esetén olyan új, rejtett tulajdonságokat fedezhetsz fel a társadban, amelyek vitákhoz és félreértésekhez vezethetnek 2022-ben. Az elkapkodott ítélkezés és féltékenykedés helyett inkább próbáld megérteni a párod viselkedését! 2022 végén az otthonod kényelmének megteremtése lesz a legfontosabb dolgod. Ugyanebben az időszakban visszatérhet az intimitás a kapcsolatodba.

Hétvégi horoszkóp - 2020. október 23–25 - Elemedben leszel a hosszú hétvégén!

Bak:

 Ha párt keresel, akkor megtalálhatod életed szerelmét 2022-ben. Az esztendő elején igazán élénk társadalmi életben lehet részed, aminek köszönhetően nemcsak sok új ismerőssel gazdagodhatsz, hanem romantikus helyzetekre is számíthatsz. Ebben az időszakban az lesz a legfontosabb, hogy légy nyitottabb és közvetlenebb, mert ez még vonzóbbá fog tenni az emberek számára. Ha 2022 nyarán kezdesz új kapcsolatba, akkor minden esélyed meglesz arra, hogy az idővel igazán komoly szerelemmé érjen.
Ha kapcsolatban élsz, akkor 2022 kiváló év lesz arra, hogy pozitív irányú változásokat eszközölj a szerelmi életedben. Ha a pároddal, még nem házasodtatok össze, akkor ez is megtörténhet az esztendőben.
 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő: 

Ha párt keresel, akkor 2022 első fele rendkívül kedvező időszak lesz egy új kapcsolat kiépítésére, ugyanis az elképesztő kisugárzásod vonzani fogja a partnereket, akik között akadhat egy, akivel érdemes lesz romantikus kapcsolatot kezdened. 2022 nyara azonban szerelmi csalódást, de akár árulást is hozhat.
Ha van párod, akkor nem lesz problémáktól mentes éved a 2022-es, aminek főleg a nyarán számíthatsz olyan konfliktusokra, amelyek miatt elhamarkodott döntéseket hozhatsz. Próbáld megőrizni a nyugalmad, és ne feledd, hogy a világon minden kapcsolatban előfordulnak viták és félreértések! Igyekezz minél több időt kettesben tölteni a pároddal, akivel tanuljatok meg engedni egymásnak, a vitákat pedig csírájában fojtsátok el!
 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak: 

Párkeresőként nyitottabb és biztonságosabb útra számíthatsz 2022-ben, aminek leginkább a második felében lesz sok lehetőséged az ismerkedésre, a flörtölésre és romantikázásra. Ugyanakkor valószínű, hogy ezek a kalandok nem hoznak komoly kapcsolatot, ám azt te döntöd el, hogy a kezedbe veszed a szerelmi életed irányítását, vagy ölbe tett kézzel vársz az újabb találkozókra.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párkapcsolat esetén meg kell tanulnod hallgatni a társadra, meg kell találnod vele a közös hangot és nem szabad apróságokon felhúznod magad 2022-ben. Ha a veszekedés és dráma helyett inkább arra törekszel, hogy békét teremts, akkor nyugodt és harmonikus évre számíthatsz a párkapcsolatodban.

A tibetiek szerint minden csillagjegynek meg van a maga életútja! Így érheted el a boldogságot!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: