Oroszlán:

 Párkeresőként rengeteg szerelmi élményre számíthatsz 2022-ben, aminek időszakában soha nem látott mértékben mutathatod meg az erőnlétedet és a tevékenységedet, valamint megszerettetheted magad másokkal és önmagaddal. Ugyanakkor az új kapcsolataid szakítással fognak végződni, ám ez ne keserítsen el, hiszen az emlékek örökre veled maradnak.
Párkapcsolat estén nagyszerű lehetőséged lesz arra 2022-ben, hogy még jobban megismerd a kedvesedet. Az évben fontos változások következhetnek be a mindennapi kérdésekben, a pároddal pedig nemcsak a kölcsönös vágyat tartjátok majd fenn, hanem még a kapcsolatotokat is sikerül elmélyíteni, akkor is, ha már kezdtek kihűlni köztetek az érzések.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-05-30

Szűz:

 Ha párt keresel, akkor szerelmi téren minden rendben lesz veled 2022-ben, aminek tavaszán egy elképesztő új kapcsolat veheti kezdetét, ami gyorsan komolyra fordulhat. A csillagok próbák útján fognak felkészíteni erre a szerelemre.
Ha kapcsolatban élsz, akkor problémákat és félreértéseket hozhat 2022 a párod rokonaival, akikkel meg kell találnod a kompromisszumot. Emellett a kedveseddel sikerül egyetértésre jutnotok mindenben a mindennapoktól kezdve a gyerekvállalásig, ami akár már az év végi kirándulás során megvalósulhat.
 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg:

Párkeresőként ígéretes randevúkban gazdag év lesz számodra a 2022-es, aminek időszakában vonzani fogod az embereket az őszinteségeddel és a nyitottságoddal. A nyár közeledtével választani fogsz a jelöltek közül, és átadod magad a szerelemnek. 2022 második felében a szexualitásoddal csábíthatsz, ám légy óvatos, nehogy megégesd magad!
Párkapcsolat esetén számíthatsz néhány változásra 2022-ben, aminek időszakában előfordulhat, hogy a munkahelyeden találkozol valakivel, aki miatt hűtlenségre adnád a fejed. Ne kockáztasd a meglévő kapcsolatodat, még akkor se, ha úgy tűnik, hogy minden félresiklott benne, mert ha hajlandó leszel kezelni a gondokat, akkor 2022 végére visszatér a békés légkör.
 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

 Ha párt keresel, akkor a szerelmi életed hullámzónak ígérkezik 2022-ben. Az erős személyiséged elijesztheti a jelöltek, ezért érdemes lenne egy kicsit gyengédebbnek elérhetőbbnek mutatni magad.
Az esztendő közepén sorsdöntő találkozásban lehet részed, ugyanis olyan párra lelhetsz, akivel később a házasságig is eljuthattok. Ugyanakkor azzal mindent tönkretehetsz, ha megpróbálod irányítani és elnyomni az új kedvesedet. Ha képes leszel kontrollálni magad, akkor a jutalom nem marad el.
Ha már van párod, akkor 2022-ben rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy szintet lépjen a kapcsolatod. Ez jelentheti a kapcsolat megerősítését, az összeköltözést, az eljegyzést, a házasságot, de akár a gyerekvállalást is.
 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: