Ikrek

Mondták már, hogy túl kritikus vagy magadhoz? Ha nem, akkor jobb, ha tőlünk tudod, hajlamos vagy lenézni a teljesítményed, és másokat érdemtelenül feltenni a magas polcra. Pedig emberileg és szakmailag is szuper vagy, viszont egész életedben a véletlenek sorozatának fogod tekinteni a veled történt jó dolgokat, ha nem hiszel magadban igazán. Itt az ideje, hogy ezerrel elkezdj dolgozni az önbizalmadon, méghozzá az életed minden területén.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kezdj neki így: Vezess sikernaplót, és írj le minden egészen apró dolgot, ami szerinted fontos, értékelendő, és magadnak köszönheted. Ne felejtsd el esténként átfutni, és tudatosítanani magadban, mennyire klassz vagy.

Hétfői Horoszkóp 2023-01-23

Mérleg 

Számodra sokkal fontosabb a barátaid, a családod és a szerelme önbizalma, sikere, és te vagy önmagad számára az utolsó ember, aki kicsit is számít. Ezt az életet és hozzáállást már kipróbáltad, és pontosan tudod, mire számíthatsz. Most jöjjön az a rész, amiben sokkal nagyobb tiszteletet és szeretetet kapsz magadtól – benne vagy?

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nagyon sûrû napok vannak a háta mögött, kedves Mérleg és ez nem mostanában fog változni. Csak rohangál fel le és sokszor talán azt sem tudja, hol áll a feje. Ha így folytatja az lesz a vége, hogy elfelejt valami nagyon fontosat elintézni munkájában, s nem mellesleg egészsége is tönkre mehet. Lassítson le és ha lehet, kérjen segítséget kollégáitól, akik valószínûleg unatkoznak, amíg ön elvégez helyettük minden feladatot, még akkor is, ha õk is szívesen megcsinálnák.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kezdj neki így: Azelőtt, hogy kinyitnád fejben a saját jövődet és annak tervezését, el kell hinned, hogy méltó és elég vagy arra, hogy bejárd. Készíts menőség-listákat: gyűjtsd össze azt a 10 dolgot, amit a legjobban szeretsz magadban, majd írd fel azt a 10 dolgot, amit szerinted mások szeretnek benned, végül kérdezd meg a hozzád igazán közelállókat, miért látnak klassznak. Fontos, hogy ne érezd gáznak pancsolni egyet abban, mennyire jó vagy, ha valakinek, neked óriási szükséged van a megerősítésre.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: