Szűz

Sokszor az az érzésed, hogy nem haladsz előre az életedben? Ez azért van, mert fejben lemondtál arról, hogy jó dolgok történjenek veled. Szerinted nem érdemled meg, és meg sem dolgoztál érte. De mi lenne, ha mától teljesen másképp tekintenél magadra és arra, amit megérdemelsz? Persze, hogy nem történik veled semmi rendkívüli, ha már fejben is kizárod ennek a lehetőségét.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ezer tennivaló akad a ház körül, kedves Szûz, de gondolja, hogy mindezeknek akkor kell nekilátnia, amikor munkájában is teljesen el van havazva? Az lenne a legjobb, ha tudna készíteni egy idõbeosztást, ami alapján mindennel haladna egy kicsit, de attól még, hogy nincs kedve megcsinálni egy feladatot, elõbb utóbb bizony neki kell leselkednie.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kezdj neki így: Vagy te, és van néhány elérhetetlen álom – hogy ne legyen ekkora a szakadék köztetek, kezdd el lebontani a céljaidhoz vezető utat, azokat pedig napi feladatokra. Tedd fel magadnak a kérdést tervezéskor: mit kell tenned azért, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz? Ha látod a felé vezető utat, egészen biztosan be fogod tudni járni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: