Oroszlán

Ezzel valószínűleg senkit nem leptünk meg. A szenvedélyes Oroszlán, aki nem nagyon tűri el, ha nem ő lehet a középpontban és nem brillírozhat mindenben, amivel csak foglalkozik. Őt leginkább a versenyszelleme képes kilendíteni az egyensúlyából és az amúgy szórakoztató, kedves hangulatából. Ha úgy érzi, hogy valaki veszélyezteti a pozícióját, mindjárt erőszakossá válik és kiszabadul belőle az igazi oroszlán.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók nehezen kiszámíthatóak és a rejtélyességükről híresek. Talán ezért is olyan érdekesek ők mindenki számára. Egyszerre tudnak visszafogottak és harciasak lenni. Ha úgy érzik, hogy valaki vagy valami veszélyezteti a szeretteiket, akkor minden gondolkodás nélkül harcba szállnak és az erőszak sem áll tőlük messze ilyenkor. Jó tudni velük kapcsolatban, hogy könnyen kiszagolják a hamisságot, ezért jobb nem is próbálkozni vele, mert, ha kiderül (márpedig, ha rajtuk múlik, ki fog), akkor nem lesznek kíméletesek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Horoszkópod szerint ezért szeretsz bele nem megfelelő társba

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: