Szűz

Itt az ideje beismered, hogy szereted lerázni magadról a komolyabb döntések súlyát, és átadni ezt társadnak. Kivéve persze, ha szakításról van szó, amit nem tanultál meg megfelelően kezelni. Nagyon érzékeny vagy.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma konfrontációba keveredhet egy kellemetlen ügyben, kedves Szûz, melynek a felelõsségét nem szívesen vállalja magára. Tartsa szem elõtt, hogy ha beismeri bûnösségét, azzal nem csak azt ismeri el, hogy hibázott, hanem azt is, hogy vállalja tetteiért a felelõsséget, még akkor is, ha azok nem éppen pozitív irányban sültek el.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Ha valakinek igazán odaadod a szíved, nem fogod könnyen elengedni. Egy rossz véget érő kapcsolat neked bukás. A jövőben jobb, ha azzal a tudattal engeded el a másikat, ő is csak egy fontos lépés volt az igazi felé.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

 

Ennek a 3 csillagjegynek a születése egy különleges küldetés kezdete is egyben. Te is köztük vagy?

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: