OROSZLÁN

A világgal szemben támasztott elvárásaid magasak, és ha azok nem egyeznek a történésekkel, akkor nem szégyellsz felhasználni másokat, hogy elintézzék a megvalósításhoz szükséges munkát.

Egy csepp lelkiismeret furdalás sincs benned, amikor másokat manipulálsz, ugyanis úgy gondolod, hogy ha be lehet húzni valakit a csőbe, az meg is érdemli. Mindamellett szerinted, senkinek nem ártasz vele.

Ezekkel a csillagjegyekkel a legnehezebb szakítani

SKORPIÓ

Olyan vagy, akár egy vérbeli kém. Megszerzed az információt, amire szükséged van, de úgy, hogy a másik észre sem veszi, hogy olyan dolgokat mond el neked, amit nem akar. Gyors vagy, körmönfont és nagyon okos.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Te soha nem buktatod le magad és mások sem jönnek rá a cselszövéseidre, vagy ha mégis, már hét határon túl jársz olyankor.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: