Ha a következő csillagjegyeket próbálnád hazugsággal áltatni, akkor jobb, ha bele sem kezdesz. Nagyon könnyen átlátnak a szitán és esélyed sincsen ellenük. Ha rajtakapnak, hogy nem mondasz igazat, talán számíthatsz megbocsátásra, de sosem felejtik el.Kos

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egy igazán élettel teli, jó humorú emberrel állsz szemben, akinél alapvető dolog egy kapcsolatban az őszinteség. Ha erre nem vagy képes, akkor azonnal leírtad magad előtte. Nem fog egyenes embernek tartani és csupán jóindulatból ápol majd veled jó viszonyt. Nagyon jó szimata van a hazugságokhoz és azt szinte azonnal megérzi. Nem érdemes kockára tenni a bizalmát.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-15

Ikrek

Az Ikrek szívesen szavaz bizalmat azoknak, akikről úgy véli, hogy megérdemlik. Mindenkit a keblére tud emelni, hiszen a szíve aranyból van. Mindig őszinte mindenkivel, mert jól tudja, hogy a hazugság és az árulás a legfájóbb dolog. Ha rajtakap, hogy nem vagy vele egyenes, akkor viszont elvágtad magad. Nem rosszindulatú, ezért szóba fog állni veled, de abban biztos lehetsz, hogy a kapcsolatotok minősége teljesen meg fog változni és nem lehet már olyan, mint régen.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: