Skorpió

Az egyik legőszintébb csillagjegy, aki mindig kimondja, amit érez és gondol. El sem tudja képzelni, hogy ő nem ugyanezt az egyenességet kapja cserébe. Ha mégis így lenne, akkor mindent elmond majd neked, amit az árulásról és rólad gondol és nem valószínű, hogy megbocsát majd neked. Elgondolkodni sem érdemes, még a füllentésen sem, mert azonnal megérzi. Jól gondold meg, hogy mennyire fontos neked a kapcsolatotok.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntő nem fogja rád pazarolni az idejét, ha úgy érzi, hogy te sem tiszteled az övét. Számára az egyik legértékesebb dolog az őszinteség, és ha rajtakap a hazugságon, akkor felégeti veled a hidat és azokra koncentrál, akik valóban őszinték, megbízhatóak és szeretetteljesek. Azokat az embereket sem képes elviselni, akik egyfolytában mások pocskondiázásában lelnek örömöt. A szeretettel ez teljesen ellentétes és köszöni szépen, ő ebből nem kér. Akár búcsút is inthetsz neki örökre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Milyen ember voltál az előző életedben? A csillagjegyedből kiderül

forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: