Kos

A Kosoknak valami elképesztő szuperképességük, hogy rendkívül jól értenek a kutyákhoz. Imádják a négylábú házikedvenceket, családtagként tekintenek rájuk, lényegében kutyusok nélkül el sem tudnák képzelni az életüket. Ugyanakkor nagyon tudatos állattartók, határozottak, energikusak, aktívak, inkább vezető típusok, ezért annyira jók a falkavezér szerepben. Ráadásul a nehezen kezelhető, problémás ebekkel is nagyon hamar megtalálják a közös hangot.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok szerelmesek a természetbe és az állatokba! Minden élőlényt tisztelnek és szeretnek, akkor érzik otthonosan és jól magukat, ha a természetben vannak, vagy minimum két-három kiskedvenc veszi őket körül. Vizes jegyek, így zsigerileg vonzódnak a vizi állatokhoz, de még jobban a madarakhoz! Az egzotikus, különleges madarak egyszerűen elvarázsolják őket.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: