Nyilas

A Nyilasok az állatokat és az embereket totálisan egyenrangúnak tekintik, és extra fontos számukra, hogy tiszteletben tartsák az állatok igényeit, élőhelyét és szabadságát. Épp ezért nem is szívesen tartanak kiskedvencet, viszont tényleg bármilyen állattal jól kijönnek, de mindennél jobban a lovakkal! Persze a jegyükből is adódik a vonzalom, a Nyilasok lóra születtek, szuperérzékük van hozzájuk!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak még a légynek sem tudnának ártani, képesek akár egy apró hangyát vagy pókot is mindenáron megmenteni. Ők azok, akik minden kóbor cicát megetetnek és minden elcsatangolt kiskutyát hazavisznek. Igazi állatvédők és aktivisták, akik bármit megtesznek, hogy érvényesítsék az állatok jogait, megmentsék őket. Bár tényleg minden állatot imádnak, a kutyák az igazi lelki társaik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6 jele annak, hogy valaki “Fentről” segíteni akar rajtad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: