Bika

A múltban már túl sokszor csaptak be a kapcsolatok. Eleged van a költözésből. Eleged van abból, hogy a szívedet az ingujjadon hordod, és megbántással viszonozzák. Annak ellenére, hogy eltart egy ideig még tanultál a leckéből, megtanultad, hogy végre ne azok az emberek után járj, akik nem képesek viszonozni a szeretetedet. A küzdelem nem éri meg. Harcolni valakiért, aki nem harcol érted, értelmetlen. Hatalmas a szíved, de elrakod egy olyan személy számára, aki értékelni tudja azt. Csak azokért fogsz harcolni, akik legalább annyira törődnek a kapcsolattal mint te. Ebben az évben megnőnek az elvárásaid.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Korábban bűnös voltál az emberek üldözésében, de most már túl érett vagy a játékok számára. Nem fogsz senki után futni. Nem fogsz hagyni még egy botlást, hogy valaki nem hajlandó beismerni hogy komolyak-e az érzelmei feléd, vagy csak valami ideiglenes kalandot jelentesz a számára. Csak komolyat keresel. Elkötelezett vagy. Még ennél is fontosabb, hogy hiteles személyt keresel. Valakit, aki elmond magáról mindent a kezdetektől. Valakit, aki őszintén elmondja, hogy milyen irányú érdeklődést mutat feléd.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-13 - A mai napon, néhány apró változás igen nagy hatást gyakorolhat szerelmi életére

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: