Négy olyan párosítást mutatunk be, melynek tagjai elsőre rendkívül különbözőnek tűnnek, de remekül kiegészítik egymást.

A Kos és a Mérleg

A Mérleg nyugodt, békére törekvő, a Kos pedig hirtelen és tüzes. A Mérleg képes arra ösztönözni a Kost, hogy legyen türelmesebb és megfontoltabb, mielőtt mondana valamit, vagy döntést hozna. Mindemellett a Mérleg áhítattal tekint a Kos bátorságára, és lendületére. Mindkét jegy tagjai büszkék az ambícióikra, tettrekészségükre, és maximalizmusukra. Az igazságtalanságot és az árulást azonban egyikőjük sem viseli el, épp ezért jó partnerek, hiszen mindig kiállnak azért, amit helyesnek éreznek. A Kos megtaníthatja a Mérleget a helyes fontossági sorrend felállításában, és jó irányba terelheti, amikor utóbbi fontos döntés előtt áll. E két jegy szülöttei szinte mindig erős szövetséget alkotnak, ha pedig kapcsolatuk odáig jut, csodás szülők lehetnek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak és a Rák

Rendkívül szorgalmas, keményen dolgozó, szívós párosról van szó. A Bak ismert arról, hogy hajlamos munkamániássá válni, a Rákra pedig jellemző, hogy “tükrözi” az érzelmeket. Mindkét fél nagyra tartja a praktikus megoldásokat, a becsületes munkát, és az élet apró örömeit, ez pedig kiváló alap lehet egy harmonikus kapcsolathoz. A Rák képes a Bak érzelmi falait áttörni, így a Bak is megmutathatja mellette érzelmes, kedves oldalát. Ez a két jegy képes megvédeni egymást, kiállni a másikért, a Rák emellett azt is tudja, hogyan motiválja, biztassa Bak partnerét. Ezért rendkívül hálás lehet a Bak, aki csodálja a Rák nyíltságát, bátorságát érzelmei kimutatásához, önmaga felvállalásához.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-02-24

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: