3. Ikrek

Az Ikrek a kommunikáció mestere, de ez nem jelenti, hogy ne zavarna össze: ha kusza jeleket ad, egyértelműen csak játszik veled. Amíg nem érzi biztonságban magát, addig folytatja is ezt a játszmát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Ikrek, s ez meglehetõsen nagy kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Skorpió

Kiöntötted a szíved, elmondtad a Skorpiónak, hogy mennyire bánt a viselkedése? Sajnos ez még nem garancia rá, hogy ne folytassa a kínzást, mert ha valaki, akko ő egy igazi érzelmi szadista.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Skorpió, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Áprilisi tarot-jóslat: fontos döntések várnak

5. Oroszlán

Az Oroszlán szereti éreztetni, hogy ő a legjobb. Ha vetélytársat szimatol benned, megpróbál minden eszközzel elgyengíteni, elbizonytalanítani magadban.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: