Ennek az 5 csillagjegynek a lételeme a feszültség. Nagyon erősen képesek hatni a többiek érzéseire, néha brutálisak lehetnek. Mint mindig, most is igaz, aki nem érzi igaznak a horoszkóp jellemvonásait, ne vegye magára a leírtakat.

1. Kos

A Kosra sokan mondják, hogy érzelmi szadistaként viselkedik. A lángolása hamar alábbhagy, és miután elvette, amit akart, azonnal képes szakítani. Nem a szeretet érdekli, hanem hogy az ő kezében maradjon az irányítás.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek mindig adnak egy második esélyt: Ők biztosan megbocsátanak neked

2. Vízöntő

A Vízöntő nagyon elfogadó jegy, mégis sokszor érezteti másokkal, hogy nem elég jók. Az igazság az, hogy játszik az emberekkel: megdolgoztatja őket, hogy megnézze, ki milyen kemény, és mennyit bír el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: