Bika

A Bikák nagyon szeretnek a saját fejük után menni, ráadásul egyaltalán nem viselik jól a változásokat. A szakítást pedig hatalmas változásként élik meg, így ha rosszabb, nehezebb időszakuk van, akkor képesek azonnal felkeresni az exüket. A döntésük emiatt viszont egyáltalán nem átgondolt, így az ünnepi romantikus egymásra találásnak csúnya vége lehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok a legérzelmesebb jegyek közé tartoznak, ha pedig közelednek az ünnepek, akkor ez csak fokozódik náluk. A karácsony elmúltával azonban képesek akár egy perc alatt is újra kiszeretni a párjukból, hiszen amit addig rózsaszínben láttak, az hirtelen újra kitisztul előttük.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2020-11-07

Nyilas

Bár a Nyilasok elképesztő független személyiségek, mégis befolyásolhatóak, ha közelednek az ünnepek. Egy problémás ex szinte biztos, hogy fel fog tűnni idén karácsonykor, és csak a Nyilasokon fog múlni, hogy képesek-e ellenállni, vagy újra belemennek egy zűrös kapcsolatba…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Vajon miféle mozgolódás tapasztalható mostanában az egyesek elõtt titkolni kényszerült kapcsolatai körül? Egyáltalán lehetnek ilyenek, vagy csak mások ítélik, címkézik õket annak? Ezen ma komolyan érdemes elgondolkoznia és, ha úgy érzi, jogos, kiborítania a bilit, hiszen voltaképpen igazságtalanul vádolják önt. A támadások fõ oka e téren az lehet, hogy ön, a széles látókörébõl fakadóan, esetleg olyanokat is megért, s így elfogad, akiket mások, elõítéleteik mentén, képtelenek. Harcoljon az igazáért, hisz ön a jó oldalon áll!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: