Halak

A Halak szeretnek álomvilágban élni, az ünnepek közeledtével pedig valóra is válhat az egyik régen dédelgetett álmuk. Egy régi szerelem újra betoppanhat az életükbe, ha pedig készen állnak, akkor a “csapó 2” akár még örökké is tarthat!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Bár kapcsolatai stabilak, s a nap folyamán szinte túlteng önben az energia, mégis érdemes ma megfontoltnak és óvatosnak lennie, mert az apróbb félreértések mentén könnyen feszültségek keletkezhetnek, melyeket, ha elnagyoltan halad elõre, szinte észre sem vesz, s a bomba egyszer csak pont akkor robban majd, amikor nagyon nem kellene. Minden cselekedete után várjon tehát kicsit a hatásra, hogy, azonnal orvosolva az esetlegesen felmerülõ problémákat, megelõzze a feszültséggócok kialakulását, s akkor este már lelkiismeret furdalás nélkül, egy eredményes napot zárva borozgathat barátaival.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők jól megvannak egyedül is, hiszen nagyon önfejűek és különcök, most mégis esély van rá, hogy hamarosan beadják a derekukat, és elcsábulnak egy régi nagy szerelmük miatt. Érdemes azonban óvatosnak lenni, mert a régi ismerősnek nem biztos, hogy jók a szándékai…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai napon a kiváló kommunikációs készsége lesz a legfõbb fegyvere, amivel könnyen érvényre juttathatja elgondolásait. Ugyanakkor fontos, hogy, némiképp idomulva másokhoz, szokásával ellentétben, ússzon is egy kicsit az árral, mert akkor bizony gyorsabban partot ér, mint gondolná! Persze, a kalandosabb utat is választhatja, de akkor nagyban csökkenhet az esélye, hogy az ön által is preferált végeredmény születik, ugyanis kevésbé lesz hatással a környezetére, s befolyása nélkül mások javaslatai kerülhetnek elõtérbe. Válassza hát ezúttal a kevésbé vadregényes tájat, hogy sikeressége érvényesüljön, mintsem leszögezze magát egy adott verzió mellett, s a végére egy kellemetlenségekkel teli napot zárjon.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért nem találod a lelki társad! Horoszkópod elárulja, mi áll a boldogságod útjában!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: