Gondoltad volna, hogy a horoszkópod alapján azt is meg lehet állapítani, érzelmileg mennyire vagy elérhetetlen? Sőt, ami azt illeti, van öt csillagjegy, amelyek kimondottan zárkózottak szerelmi téren, és nagyon nehéz megmondani, milyen érzelmek dúlnak bennük.

Vízöntő

Logikus, analitikus gondolkodásmódú ember vagy, és bár igazán érzelmes is tudnál lenni, mégis elég zárkózott vagy a szerelemben.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2023-03-15

Nem vagy az a típus, akinek a vállán bárki kisírhatja magát, mert nem érzed magad komfortosan a túlságosan érzelmes helyzetekben.

Ritkán beszélsz a személyiségedről vagy a vágyaidról, sőt, nem egyszer előfordult már, hogy ha egy férfi előtt túlságosan is megnyíltál (magadhoz képest), megijedtél, és visszavonulót fújtál.

Nehezen engedsz közel másokat a szívedhez, ezért sokan inkább megtántorodnak az első randik során, ezért is van annyi negatív tapasztalatod.

Szűz

Néha úgy tűnhet, hogy nem vagy érzelmes típus, de ez nem azért van, mert nincsenek érzéseid; egyszerűen arról van szó, hogy borzasztóan nehezen bízol meg másokban.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon próbálod megóvni magad a csalódásoktól (ami nem meglepő, tekintve, hogy jó pár negatív élményed volt már), de emiatt sokan ridegnek és távolságtartónak titulálnak téged.

Mielőtt megnyílnál mások előtt, igyekszel letesztelni őket, hogy mennyire megbízhatók és őszinték, aki pedig nem megy át a vizsgádon, arra több időt nem is szentelsz.

Sokszor olyannyira nem adsz még egy esélyt az apróbb botlások után sem, hogy olyan embereket is elveszíthetsz, akik egyébként fontosak lennének neked.

Nyilas

Az érzelmek bonyolultak és komplikáltak, te pedig egyszerűen nem akarsz ezekkel mélyebben foglalkozni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pláne nem mások lelki problémáival, hiszen még a sajátjaidat is nehezen tudod kezelni.

Mivel nagy a szabadságvágyad, és fontos számodra a függetlenséged, sokszor nem hagyod, hogy az érzelmek az utadba álljanak.

Ha túl érzelmessé válna egy beszélgetés, inkább viccelődni kezdesz, vagy eltereled a témát, hogy kiszabadulj a helyzetből, mert nehezen beszélsz komolyabb dolgokról.

Talán ez az oka annak, hogy mások nem tartanak téged empatikusnak, pedig valójában csak nehezen nézel szembe azzal, mi játszódik le a lelkedben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: