Oroszlán:

Az Oroszlán jegy szülöttei hatalmas egóval rendelkeznek. Ha valaki korlátok közé akarja szorítani őket, akkor abban a pillanatban kilép a számára terhes kapcsolatból. Nem tudja elviselni, ha nem ő irányít. Úgy tudja megcsalni társát, hogy közben meg sem fordul a fejében, hibát követett el. Bár az Oroszlán melletti biztonságérzet ellenére, tisztában kell lenni azzal, hogy mindig új partnert keresnek maguknak, hiszen ilyen a természetük.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma számíthat némi anyagi többletre, esetleg egy igen jó eredményekkel kecsegtetõ lehetõségre, ami nagyon elvonhatja figyelmét attól, amit éppen csinál. Legyen kicsit türelemmel, kedves Oroszlán, hamarosan belevetheti majd magát az új tervekbe és álmokba, csak most tartson ki még egy kicsit!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak:

A Halak szereti teljes mértékben birtokolni társát, és féltékenységük nem ismer határokat, de ez ne tévesszen meg minket! Úgy tudnak hazudni, akár a vízfolyás, hiszen jó a meggyőzőképességgel rendelkezik. A megcsalás sem tabu számára, előszeretettel megy egyik kapcsolatból a másikba, mert nem szereti elkötelezni magát senkiért sem. Ő csak a kalandokat, és az alkalmi viszonyokat keresi, semmi többet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 pár, amely még 2020-ban egymásra talál, és többé soha nem is fognak elválni egymástól!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: