A bizalom nagyon nagy kincs, főleg egy párkapcsolatban, hiszen minden ezen alapul. Van azonban öt csillagjegy, amely képtelen hűséges társ lenni!

Vajon te is köztük vagy?

Bika:

A Bika hűséges társ is lehet, de ha ő a megcsalt fél, akkor bizony nincs megállás. Kész bosszút állni, és soha nem bocsátja meg azt, amit vele tettek, képes örökre haragot tartani. Szemrebbenés nélkül képesek bármilyen hazugsággal előrukkolni. A Bika csillagjegyben született férfiak sokkal többet csalják meg párjukat és többet hazudnak, mint az ebben a jegyben született nők.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Váratlan szerelmi fordulat! 2 csillagjegy, akik karácsonyig visszatérnek az exükhöz!

Kos:

Ez a jegy mindig készen áll hazugságaival elkápráztatni, manipulálni társát. A megcsalás lehetősége sem áll tőle messze. Úgy érzi, mindig szükség van új kalandokra, friss élményekre, mert nem szeret egy kapcsolatba ragadni. Az egója sokkal nagyobb, mint az egészséges volna. Tehát a Kos nem igazán tud tartós kapcsolatban élni, mert mindig új dolgokra és emberekre vágyik, akármennyire is odaadó, és figyelmes társ áll mellette.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Meglehet, kedves Kos, hogy ma egy kisebb konfliktusba keveredik, ami ugyanakkor mégis mély nyomot hagyhat önben. Akárhogy is, igyekezzen ne belelovallni magát abba, hogy ön a hibás, mert a vásár mindig kettõn áll! Ha pedig ez sehogy sem akarna sikerülni, beszélje meg a dolgot egy bizalmasával, aki feltehetõleg meg fogja majd erõsíteni abban, hogy nincs alapja lelkiismeret-furdalásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: