2. Ikrek – mindig mást állít

Az Ikrek kettőssége igen gyorsan megmutatkozik: mond neked valamit, majd öt perc múlva teljesen az ellenkezőjét állítja. Vicces, és csupa móka mellette az élet… egészen addig, amíg a következő pillanatban be nem fordul. Ráadásul az Ikrek imád kibeszélni a hátad mögött, szóval ne lepődj meg, ha neked másokról mesél ugyanígy. Mindez nem az ő hibája, egyszerűen csillagjegye természete a kiszámíthatatlanság. Ez mit sem változtat azon, hogy néha olyan bosszantó az Ikrek, hogy kitéped a hajad.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Szűz – a tökéletesen idegesítő

A Szűz hihetetlenül haragtartó, nem hajlandó megszabadulni sérelmeitől. Számára a tökéletesség a cél, és ha dolgozik valamin, minden erejét beleteszi. Amikor a szabadidejét tölti veled, akkor sem tud ettől szabadulni. Kizárólag arról fog beszélni,  épp min dolgozik. Ha ezt szóvá teszed, nagyon megsértődik, és ez sokáig így is marad. Minden kritikát zokon vesz, hiszen ő mindent tökéletesen csinál, sőt ő maga a tökély. És tökéletlennek lenni mellette, hát, minimum idegölő.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezzel az öt férfi csillagjeggyel a legnehezebb együtt élni! Te is így gondolod?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: