4.  Mérleg – pókerarc mögé rejti az érzelmeit

A Mérleg képes egy randin is inkább pókerarccal ülni, nehogy veszekedés legyen. Képtelen konfrontálódni, inkább nem mutatja ki az érzelmeit. Úgy csinál, mintha minden rendben lenne, miközben te tudod, hogy semmi nincs rendben. Szeretnéd megoldani a problémáitokat, de nem lehet, mert annyira zavarja az összetűzés, hogy egyszerűen elkerüli azt. Soha ne kérd meg a Mérleget, hogy bármiben ő döntsön. Bizonytalansága miatt minden döntése évezredekig tart, te pedig közben megőszülsz az idegességtől.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5.  Halak – egy másik világban él

Az álomvilágban úszkáló Halakra nem lehet számítani. Úgy tűnik, veled van és éppen rád figyel, de ez csak a látszat. Gondolatban fényévekre jár, a saját kis világában. Kreatív szelleme nem viseli a földhözragadt dolgokat, mint a határidők és a tervezés. Ezért számíthatsz rá, hogy ebben is megbízhatatlan, te pedig teljesen jogosan húzod föl magad, ha miatta bajba kerülsz. Azon se lepődj meg, ha az utolsó pillanatban mondja le a számodra legfontosabb programot. Ki tudja, mi történik épp a gondolataiban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-11

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: