Mérleg és Bak

A Mérleg és a Bak a legrosszabbat hozzák ki egymásból. Előbbi sosem helyezi magát előtérbe, utóbbi viszont szinte mindig. Ha ez nem lenne elég, a változásra pillanatok alatt képes Mérlegnek folyamatosan a Bak önfejűségéhez kellene alkalmazkodnia. A Bak zodiákusú félnek pedig abból lenne elege egy idő után, hogy folyton neki kell döntéseket hozni, a Mérleg határozatlansága miatt. Kész katasztrófa.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán és Skorpió

A listán szereplő többi párossal ellentétben az Oroszlán-Skorpió duóban rengeteg közös van. De sajnos ez lesz a vesztük is. Hiszen ők a két dudás egy csárdában tipikus esete: az óriási szenvedélyük kioltaná egymást. Ezért nekik maximum egy viharos románc van megírva, aminek a végén már csak veszekednének, amíg véget nem vetnek a kapcsolatuknak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-20 - Ma a feszültség szinte tapintható lehet a levegõben, aminek fõ oka, hogy

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: