Kos és Rák

Lehet, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de annak az esélye, hogy a Kos és a Rák jegyűek között mindent elsöprő szerelem alakuljon ki, szinte a nullával egyenlő. A Kosok szeretik az élet kalandosabb oldalát megragadni, míg a Rákok inkább chillesebb életvitelre esküsznek. Egyszerűen nem találnák meg egy párkapcsolatban a közös hangot, így nem is érdemes belevágniuk.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő és Bika

Egy közös van a Vízöntőben és a Bikában, de az nagyon: mindketten extrán makacs személyiségek. Míg a Vízöntő zodiákus egyenlő a kiszámíthatatlan lázadással, a stabilitást kedvelő Bika pedig nehezen lép ki a komfortzónájából. Mivel mindketten más szemszögből közelítik meg az életet, de a kompromisszum egyikőjüknek sem az erőssége, ezért tutira halálra idegesítenék egymást.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem bízol a párodban? Nézd meg mit mond csillagjegye a hűségéről!

Ikrek és Szűz

Az Ikrek horoszkóppal rendelkezők társaságban érzik magukat a legjobban. Ellentétben a Szüzekkel, akik introvetráltabbak, jobban ragaszkodnak a napi rutinjukhoz. Így míg az egyik fél folyton a spontaneitásra törekedne, addig a másik mindent megtervezne, ez pedig totális káoszhoz vezetne. (Ami pedig egy Szűz csillagjegyű legnagyobb rémálma, igaz?)

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: