Természetes dolog, hogy ha valaki árulás áldozata volt már életében, akkor csökken a bizalma a többi emberrel szemben, akiket igazából még nem is ismer. Ez egy védelmi mechanizmus, amely a feltételezetten bekövetkező megaláztatástól, manipulációktól és újbóli fájdalmaktól kíván megóvni minket.

A bizalmi kérdések ugyan valós múltbéli tapasztalatokból származnak, semmilyen megfogható bizonyítékkel nem szolgálnak arra, hogy egy jelenlegi kapcsolat is ámítás lenne, mégis képes tönkretenni azt. Lássuk, hogy mely csillagjegyek hajlamosak rá leginkább.

Kos

Szereztek már számos sebet a múltban és azzal védekeztek, hogy lezárták a szívüket. Robot üzemmódba kapcsolnak, ahol az érzelmeknek nem engednek sok utat. Azt tettetik, hogy nincsenek érzelmeik, hogy megvédhessék magukat. Félnek, hogy újból áldozatokká válnak, ezért nem engedik maguknak, hogy bárkihez is közel kerüljenek, legalábbis ezt nem fogják bevallani.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok majd megpusztulnak, hogy szeresse őket valaki. Ezért van az, hogy bár eléggé bizalmatlanok, képesek újra és újra hinni az emberekben. Ha megismerkednek valakivel, akkor egyfajta háború dúl a lelkükben, amelyben próbálják ésszel meggyőzni magukat, hogy esélyt adjanak a másiknak, de a szívük mélyén halvány a hit. Egyik részük izgatottan várja, mi fog következni, másik részük felkészül a bukásra.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Bár a Szüzek magabiztosak a bőrükben, mégis van egy kellemetlen tulajdonságuk, mégpedig az, hogy összehasonlítják magukat a környezetükkel. Ha valaki iránt elkezdenek érdeklődni, azonnal azt keresik, hogy kik lehetnek a versenytársaik. Folyamatosan attól félnek, hogy a potenciális személyt valaki majd lecsapja a kezükről. Nehezen tudják elengedni magukat egy párkapcsolatban, mert a napokat számolják visszafelé.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: