Skorpió

Úgy tűnik, hogy egy Skorpió csupa szenvedély, móka és kacagás. Azt érezheti az ember velük kapcsolatban, hogy soha nem akarnak megállapodni, de ez csak azért van, mert szeretnék addig jól érezni magukat, amíg csak lehet, a komoly elköteleződés előtt. Nem akarnak annak a következményeivel számolni, hogy odaadták a szívüket egy másik embernek. Nem akarják, hogy bárkinek is hatalma legyen felettük és bánthassa őket.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Komoly bizalmi gondjaik vannak és ezt nem is félnek bevallani. Elfogadják a keresztjüket és engedik, hogy a párjuk tudomást szerezzen róla, hogyan érzik magukat ezzel kapcsolatban. Ha féltékennyé válnak, akkor leülnek és egy érett beszélgetés keretein belül fogják ezt megvitatni a másikkal. Nem akarják engedni, hogy a bizalmatlanságuk egy egészséges, jól működő kapcsolat útjába álljon.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - Ha nem nagyon tud kimozdulni otthonról az ismerőseivel, akkor...

Bak

A Bakok sikeres, összeszedett emberek, akiket látszólag semmi nem rémít meg. Úgy tűnik, hogy teljesen elvannak szerelem nélkül, hiszen képesek magukat mindenkinél jobbnak látni. A valóságban viszont azért foglalják le magukat mindig annyira és válnak munkamániássá, mert egyszerűen képtelenek megbízni az emberekben és ezt nem akarják bevallani még maguknak sem.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: