5. Rák (június 21. – július 22.)

Bár a csillagjegy szülötteit mindenki úgy ismeri, mint igazi otthonülőket, ám vannak rejtett tartalékaik, és ők azok, akik számára az internet ad remek lehetőséget, hogy kibontsák szárnyaikat, ha nem akarnak tovább a világ elől bújkálni. Az egyik leghíresebb Rák, Frida Kahlo is akkor kezdett művészileg kiteljesedni, mikor ágyhoz kötötten feküdnie kellett súlyos sérülései után.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6. Ikrek (május 21. – június 20.)

A csillagjegy szülöttei egyrészt hihetetlenül híresek akarnak lenni, másrészt azt szeretnék, ha azért értékelnék őket, amit tesznek. Az Oroszlánokhoz hasonlóan szeretnek a figyelem középpontjában állni, ám amikor a dolgok komolyra fordulnak, az Ikrek gyakran elbuknak. Bár szeretik a hírnevet, ugyanennyire ragaszkodnak privát szférájukhoz, így nem ritka, ha a híres Ikrek szülöttek küzdenek hírnevükkel, vagy nem éppen a jó és tisztelettudó viselkedésüket emelik ki velük kapcsolatban – elég csak Donald Trump amerikai elnökre gondolnunk.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy, akiknek a szerelem kódolva van a sorsukban. Te is köztük vagy?

7. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűzek nemcsak a figyelemre vágynak, azt akarják, hogy meg is fizessék őket, így nem adják olcsón magukat. Nem viselik el, ha megkérdőjelezik érdemeiket, ilyenkor megvédik magukat, és általában győznek. A Szűz erős jegy, tudják, mik a gyenge pontjaik, és előnyt kovácsolnak belőle. Kérdezzük csak meg a csillagjegy híres szülöttét, Tim Burtont. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: