7. Szűz

Hidd el, hogy nem akarsz egy Szűzzel packázni! A Szüzek bosszúja az egyik legkeményebb dolog, amit valaha átélhetsz. Időd se lesz megvédeni magad, olyan mesterien áll majd bosszút rajtad, úgyhogy ha valami balul sül el, jobb ha fedezésbe vonulsz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Meglehetõsen nagy zûrzavar uralkodhat ma a fejében, kedves Szûz, ráadásul ez nem csak önnel lehet így, hanem bizony, mások reakcióiból is nehéz lehet majd kiindulni. Ilyen bizonytalan körülmények között a legjobb, ha csakis olyan dolgokkal foglalatoskodik, amelyek esetében, nem nagy gond, ha hibázik. Tartson ki, talán a holnap már jobb lesz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

8. Bak

A bak és a dráma két külön fogalom. Ez pedig azt jelenti, hogy ha úgy érzik, hogy valami mögöttes játszmát folytatsz, azonnal kilépnek az életedből, még azelőtt, mielőtt lehetőséged lenne magyarázkodni. Szóval csak egy módon tarthatsz magad mellett egy Bakot, ha nyílt kártyával játszol.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma, bizonyos elõre nem várt akadályok miatt, meglehetõs csúszásba kerülhet, ráadásul, nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán befejeznie a nap végre, amit elkezdett. Ha így adódna, ne erõltesse a dolgot, kedves Bak, lesz nap holnap is, aki pedig nem érti ezt meg, az idegeskedjen rajta, ha akar...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-09-21

9. Ikrek

Az Ikrek igen furfangos teremtmények. Hagyják, hogy úgy érezd, megúsztad a hazugságot, miközben pontosan tudják, hogy manipulálni akartad őket. Sőt még egy darabig bele is mennek a játszmába, és adják alád a lovat, de ha egyszer megunják, akkor jön a keserves szembesítést és a következmény. Ebben az esetben azt tanácsoljuk: Menekülj! Az Ikrek bosszúból képesek akár az egész életedet is pokollá tenni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: