Kos

A kos abból fogja tudni, hogy megtalálta az igazit, hogy teljes mértékben vele fog foglalkozni. Mindig vele akar lenni, nem csak a kötelezettség miatt. A kapcsolatot már nem úgy ítéled meg mint börtönbüntetés, és a szabadságodat nem érzed veszélyben, mikor vele együtt töltöd. Úgy érzed hogy ez a személy az élettársad, a bűntársad és a jobbkezed egyben. Izgatottan várod, hogy hová vezet titeket az élet közös útja. Egyszerűen csak jól érzed magad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Bika

A Bika onnan tudja, hogy megtalálta az igazit, hogy már nem kérdőjelezi meg az érzéseit felé. Tehetsz egy lépést hátra, és fellélegezhetsz tudván, hogy most már minden rendben lesz. Már nem félsz hogy ez a személy elhagy téged, vagy hogy őszinték e az érzelmeitek. Bízhatsz abban, hogy ez a személy őrülten szeret téged. Bizontságot, magabiztosságot és boldogságot hoz az életedbe. Ilyet még soha nem éreztél.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Napi horoszkóp február 07. péntek - Próbáld meg nem túldramatizálni a helyzetet, amibe...

Ikrek

Az ikrek onnan fogja megtudni, hogy megtalálta az igazit, hogy olyan furcsa lesz a személy, mint ő maga. Amikor végre az lehetsz aki igazán vagy, nem kell megjátszanod magad ha ott van, mert tudni fogod hogy ő az igazi és így szeret. Nem kell félni ha valahová elmentek, hogy “ezt ne csináld”, “arra figyelj”, mert nem akar korlátozni, így szeret ahogy vagy. Nem kell a színjáték. Miatta kényelmesebben fogo érezni amgad bármilyen társaságban, és körülményektől függetlenül mindig adhatod magadat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Rák

A Rák onnan fogja tudni, hogy megtalálta az igazit, hogy érezni fogja hogy végre értékelik amit csinál és azt amilyen a személyisége. Végül úgy fogod érezni hogy végre felismerték a benned rejlő tehetséget, és megbecsülik az erőfeszítéseidet. Többé nem érzed úgy, hogy több erőfeszítést vállalsz a kapcsolatban, mert mindig félúton fogtok találkozni középen. Nem fogod arra pazarolni az összes energiádat, hogy a kapcsolat működőképes legyen, mert az magától fog működni, és ez tesz téged boldoggá.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: