Kos

A kos abból fogja tudni, hogy megtalálta az igazit, hogy teljes mértékben vele fog foglalkozni. Mindig vele akar lenni, nem csak a kötelezettség miatt. A kapcsolatot már nem úgy ítéled meg mint börtönbüntetés, és a szabadságodat nem érzed veszélyben, mikor vele együtt töltöd. Úgy érzed hogy ez a személy az élettársad, a bűntársad és a jobbkezed egyben. Izgatottan várod, hogy hová vezet titeket az élet közös útja. Egyszerűen csak jól érzed magad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-28)

Ma legyen nagyon óvatos a viccelõdéssel, humorizálással, kedves Kos, különben könnyen visszafelé sülhet el egy jó poén, egy egyszerû félreértés miatt, kellemetlen perceket okozva önnek. Ha esetleg mégis, minden elõvigyázatossága ellenére így alakulna a dolog, azonnal tisztázza a helyzetet, mielõtt az elharapózna!

Bika

A Bika onnan tudja, hogy megtalálta az igazit, hogy már nem kérdőjelezi meg az érzéseit felé. Tehetsz egy lépést hátra, és fellélegezhetsz tudván, hogy most már minden rendben lesz. Már nem félsz hogy ez a személy elhagy téged, vagy hogy őszinték e az érzelmeitek. Bízhatsz abban, hogy ez a személy őrülten szeret téged. Bizontságot, magabiztosságot és boldogságot hoz az életedbe. Ilyet még soha nem éreztél.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-28)

Ma minél több idõt tölt társaságban, annál jobban fogja magát érezni, míg, ha épp ellenkezõleg alakul a napja, kissé magányosnak és ráadásul, sokkal kevésbé kreatívnak érezheti magát. Ennek megfelelõen, töltsön minél több idõt barátai, szerettei körében, s meglátja, segítségükkel mennyire termékeny és vidám napot zárhat majd, kedves Bika!

Napi Karmahoroszkóp május 28. csütörtök – A hét legszebb napja lesz a mai, csillagjegyed elárulja...

Ikrek

Az ikrek onnan fogja megtudni, hogy megtalálta az igazit, hogy olyan furcsa lesz a személy, mint ő maga. Amikor végre az lehetsz aki igazán vagy, nem kell megjátszanod magad ha ott van, mert tudni fogod hogy ő az igazi és így szeret. Nem kell félni ha valahová elmentek, hogy “ezt ne csináld”, “arra figyelj”, mert nem akar korlátozni, így szeret ahogy vagy. Nem kell a színjáték. Miatta kényelmesebben fogo érezni amgad bármilyen társaságban, és körülményektől függetlenül mindig adhatod magadat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-28)

Ha azon kapja magát, hogy folyamatosan kiutat keres jelenlegi életébõl, akkor az azt jelzi, hogy valami nagyon nincs rendben ön körül, kedves Ikrek. Ugyanakkor a bajok elõl való menekülés sem lehet megoldás, inkább próbáljon meg szembenézni velük, s, ha egyszerre nem megy, egyesével legyõzni mindüket!

Rák

A Rák onnan fogja tudni, hogy megtalálta az igazit, hogy érezni fogja hogy végre értékelik amit csinál és azt amilyen a személyisége. Végül úgy fogod érezni hogy végre felismerték a benned rejlő tehetséget, és megbecsülik az erőfeszítéseidet. Többé nem érzed úgy, hogy több erőfeszítést vállalsz a kapcsolatban, mert mindig félúton fogtok találkozni középen. Nem fogod arra pazarolni az összes energiádat, hogy a kapcsolat működőképes legyen, mert az magától fog működni, és ez tesz téged boldoggá.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-28)

Ma elsõ megérzései kissé tévútra vezethetik, ezért, bármirõl is legyen szó, semmiképp se ítélkezzen, mielõtt össze nem gyûjtött minden részinformációt, s utána nem járt alaposan mindennek. Igyekezzen e közben is objektív maradni, mert most kissé megbízhatatlannak, s makacsnak bizonyulhatnak az emberek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: