Vajon a horoszkóp szerint mennyire mondasz igazat? Vagy talán azok közé tartozol, akik hajlamosak elferdíteni az igazságot? Füllentesz időnként? Most mindenre fény derül!

A legnagyobb hazudozók:

Ikrek (május 21.-június 20.)

Kijelenthetjük, hogy az Ikrek jegy szülöttei hajlamosak a legjobban a hazugságra. Személyiségük kettőssége gyakran sodorja őket olyan helyzetbe, amit aztán füllentéssel oldanak meg. Szeretik kiszínezni a történeteket, nem áll távol tőlük a kegyes hazugság és a furkálódás, pletykálás sem. Mivel szeretnek a középpontban lenni, gyakran úgy adják elő az eseményeket, hogy biztosan rájuk szegeződjön minden tekintet, nem számít, hogy mennyire ferdítik el a tényeket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Nagy eséllyel ismerhet meg ma új embereket, talán egy utazás, kirándulás, esetleg szakmai találkozó alkalmával. Ne csak az aktuális céljára, vagy éppen a munkára koncentráljon hát, hanem arra is, hogy jól érezze magát kicsit, hiszen ráférhet már önre a kikapcsolódás! kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-01-27

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

A dobogó második helyére a Mérlegek állhatnak fel. A csillagjegy szülöttei rendkívül elbűvölőek, ugyanakkor hajlamosak a megtévesztésre. Hazugságaik legfőbb motivációja, hogy azt szeretnék, kedveljék őket az emberek. Ezért gyakran ahelyett, hogy őszinték lennének azzal kapcsolatban, kik is ők valójában, olyan arcot mutatnak, amiről úgy gondolják, a másik személy olyat szeretne látni. A másik ok, amiért hazugságra vetemednek, hogy nehezen vállalják a felelősséget tetteikért, így inkább hazugsággal leplezik, ha hibáznak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap akkor kerülhet egyensúlyba önmagával, kedves Mérleg, ha adódik alkalma kiélni kreativitását, megvalósítani, vagy legalábbis, belekezdeni jövõbeni elképzeléseibe. Amennyiben (szokás szerint), nem kínálná tálcán az élet a lehetõséget, úgy találja ki maga a mit és a hogyant!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 Halak (február 19.-március 20.)

A harmadik helyezett Halak hasonlóan a Mérlegekhez, azért hazudik, hogy mások kedveljék. Igyekszik jobb színben feltüntetni magát, gyakran nem is gondolkozik rajta, hogy nem igaz, amit állít, ösztönösen jön. A szemében minden hazugságát csupán a jó szándék vezérli, még akkor is, ha azzal másokat bajba sodor.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: