Aki mindig igazat mond:

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok a legnagyobb bűnnek a hazugságot tartják, és ők maguk sem képesek kamuzni. Már-már kegyetlenül őszinték, még akkor is, ha pontosan tudják, hogy ezzel megbánthatják a másikat. Az arcukra van írva a véleményük, szóval ha még meg is próbálkoznak a kegyes hazugsággal, akkor is mindenki tudja, mit gondolnak valójában. Sőt, azt is simán kimondják hangosan, amit mindenki más is úgy gondol, csak nem mer bevállalni!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Nyilas, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezõnek bizonyul majd a most kidolgozott technika!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos (március 20. április 19.)

A Kosok gyakran sokkal előbb mondanak ki dolgokat, mint hogy végiggondolnák. Nem épp megfontoltak, sőt szenvedélyesek, az indulataik vezérlik őket, így legtöbbször akkor is őszinték, ha nem is akarnak azok lenni. Az tuti, hogy képtelenek titkot tarani vagy falazni másoknak, ez teljesen ellentétes az ösztöneikkel! Cserébe senkit sem hoznak olyan helyzetbe, hogy miattuk titkolózniuk vagy kamuzniuk kelljen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai napon, bár meglehet, sokfelé kell majd egyszerre koncentrálnia, mégis igencsak jól fog esni a ténykedés, hiszen minden pillanatát élvezheti annak, amit csinál! A késõ délután, esetleg az este folyamán, érdemes lenne egy kis összejövetelt tartania, ahol alkalma nyílhat megosztani a barátaival, az elmúlt napok eseményeit.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp október 26-tól november 2-ig: A kételyek és viták azonnal válaszokat és rendezést követelnek...

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A hazugság és az igazságtalanság tudja a leginkább felhúzni az Oroszlánokat, még akkor is, ha nem közvetlenül velük kapcsolatos. Csakis azokat tisztelik és szeretik, akiket őszintének tartanak, ez mindennél fonosabb számukra az emberi kapcsolatokban. Sajnos képesek elvakultan ítélni ebben a kérdésben, így náluk nem is létezik olyan, hogy kegyes hazugság vagy füllentés.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap kifejezetten kedvezhet a nagyobb pénzügyi döntések meghozatalának, a befektetéseknek, esetleg egy kölcsön, vagy hitel felvételének, mindazonáltal természetesen, ez csak akkor van így, ha kifejezetten azért vesz igénybe utóbbiakat, hogy aztán megforgatva a kapott összeget, profitáljon is belõle!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: