Mérleg

Mérlegként fontos számodra a harmónia és jó a diplomáciai érzéked, a szélsőségeket viszont rosszul viseled. Az igazságtalanság és a begyöpösödött gondolkodás, az előítéletek azok, amelyek gyorsan az idegeidre mennek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Kedves Mérleg, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem szereted, ha valaki mások kárára viccelődik, mert ízléstelennek, alpárinak tartod az ilyen viselkedést, és legszívesebben azonnal menekülsz az ilyen helyzetekből – de csak miután hangot adtál a nem tetszésednek.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-08-12

Skorpió

A skorpió a végletek embere, aki keresi a kihívásokat és a kalandot, éppen ezért az unalom, a várakozás az, ami a legjobban feldühít. Ha hosszú időt kell semmittevéssel töltened, vagy mások fölöslegesen rabolják az idődet, azt nagyon nehezen viseled, ingerlékennyé válsz és az első szóra harapsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Skorpió, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hatékonyságot, gördülékenységet szereted, amikor nem akadályoznak abban, hogy fontosabb vagy izgalmasabb dolgokkal töltsd az idődet.

Nyilas

A nyilas igazi tanító, aki maga is művelt, és tudását szívesen osztja meg másokkal. Éppen ezért az emberi butaság az, ami a legkönnyebben feldühít, ilyenkor úgy érzed, egyedül vagy a világban, és még az is végigfuthat a fejeden, hogy egyesek azt sem érdemlik meg, hogy mások elől elszívják a levegőt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem a tudás hiánya bosszant, hanem az, ha valaki nem is akar tenni azért, hogy kiküszöbölje a hiányosságait, és a boldog tudatlanság állapotában tengeti napjait.

Napi Karmahoroszkóp május 27. szerda – Készen állsz valami igazán jóra?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: