Bak

A bakok alapvetően kicsit bizalmatlanok, nehezen engednek közel magukhoz valakit, éppen ezért nem szereted, ha valaki az érzelmeit fitogtatja, vagy bizalmaskodni próbál veled. Nem szereted, ha beleszólnak a magánügyeidbe, vagy faggatóznak, de azt sem igényled, hogy mások a nyilvánosság előtt mutassák ki az érzelmeiket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Ma rendkívül jót tehet önnek egy kis környezetváltozás, kedves Bak, így mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy kimozdul valahová, ahol még sosem járt. Élje át újra a felfedezés és a rácsodálkozás örömét, ami nem csak lelkileg, de érzelmileg is garantált feltöltõdést ígér!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem vagy prűd, de az ilyesmit őszintétlen dolognak tartod, és az álszent romantikázás teljesek kikészít.

Szombati Horoszkóp 2021-03-06

Vízöntő

A vízöntő a szabadság, az alkotás és a művészetek megszállottja, aki, bár nagyon ragaszkodó, utálja, ha gúsba kötik. Az ostoba szabályok, a rugalmatlanság az, ami a leghamarabb feldühít, nem szereted, ha egy egyszerű ügy elintézéséért is órákat kell sorba állnod, vagy egy halom papírt kell kitöltened.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Amennyiben mostanában sokat hajtott, úgy igyekezzen a mai napon, minél többet pihenni, relaxálni egy kicsit. Gondolja ki, hol az a hely, ahol a legjobban érezné magát, s ki az, akirõl ugyanez elmondható, majd próbálja összeszervezni a kettõ. Ha sikerül, igazán mesés élményekre, estére számíthat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A bürokrácia az, amit a legnehezebben viselsz, és fel nem fogod, hogy lehet ilyen vaskalapos szabályrendszert megalkotni.

Halak

A halak az egyik legönzetlenebb, legsegítőkészebb embertípus, így aztán az irigység, mások elnyomása az, ami téged a legjobban felbosszant. Dühít, amikor azt látod, hogy mások vagyonokat költenek teljesen felesleges luxuscikkekre, míg mások éheznek és nélkülöznek, vagy ha azt látod, hogy valakit kirekesztenek, méltatlanul magára hagynak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A felelőtlen pazarlás és az embertelenség fölött nem tudsz szó nélkül elsiklani, te vagy az az ember, aki egy pletykalap cikkein is őszintén fel tud háborodni, mert nem tudod félvállról venni a kapzsiságot és a nagyzolást.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-13

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: