Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Elõfordulhat, hogy most egyszerre életének több színterén is helyt kellhet állnia egyszerre, s ez amellett, hogy rendkívül sok koncentrációt igényelhet, igencsak kimerítheti. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Rák, ugyanis hamarosan, nagy és igen kellemes meglepetésben lehet része, ha így tesz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Addig jó, amíg van választása! Ezért előnyös, ha a kapcsolatok terén is a bőségre törekszik, és egyszerre több szövetségest, üzlettársat, társulási lehetőséget keres. A minőségi kapcsolatokra törekvés legyen a szempont, és ebben csakis a valóságos értékeknek higgyen. Mert sokan lehetnek a szemfényvesztők, de kevesen azok, akikre valóban számíthat. A párkapcsolatban is csak egy az, akire számíthat.

Pénteki Horoszkóp 2022-10-14

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minél határozottabbak az elképzelései, és minél inkább tudja tartani magát a saját útjához, annál kevésbé árthatnak önnek. A múlt megint tanulságul szolgálhat: ezúttal a saját gyökerei, ősei, apja és nagyapái példája lehet az útmutató. A Vénusz helyzete azt jelzi, hogy megnő a kommunikációs csatornák fontossága. A legújabb mindig a legjobb, a leghatékonyabb! A rejtett zsenialitás előtérbe kerül.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Jupiter kedvező jegyhelyzetének hála, önben is megnövekszik a házasságkötési, családalapítási kedv. A nagy szerencsebolygó az otthonteremtésnek is kedvez. A szövetségek kötésének más formában is jót tesz, de nem árt vigyázni! Korántsem mindegy, hogy milyen feltételeket szabnak nekünk azok, akikkel szövetségre lépünk. A jó kompromisszum javasolt, de lehetőleg kerülni kell a kényszerhelyzeteket!

Csütörtöki Horoszkóp 2023-09-14

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: