Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Manapság szokás úgy adni, hogy inkább elvesznek tőlünk. Ez különösen igaz a kereskedelemben, mindenféle üzletkötések terén. Legyen hát ma óvatos, és válogassa meg, hogy mit is fogad el, legyen az hitel, „ingyenes” segítség, jó tanács. Nem mindegy az sem, hogy a támogatója mit kér cserébe. A becsületét nem érdemes odaadnia holmi kacatokért. Ha van még jelentése ennek a szónak. Ön mit gondol?

Nem felejtenek, nem bocsájtanak meg, ezekkel a csillagjegyekkel jobb vigyázni!

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A nap első felében a Hold kedvező hatása enyhíti az esetleges feszültségeket. Sőt, a Jupiter és a Plútó együttállásának hatására a hátrányból előny kovácsolható. A feszítő energiák munkába fordítva akár teremtő erővé is válhatnak. Ha nem az elveszettért, a pusztulóért kesereg, hanem észreveszi a változás adta új, jó sorslehetőségeket, akkor akár hasznára is lehet még a baj is.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Plútó és a Jupiter tartós együttállása tüzessé és indulatossá teszi a lelkét. Hatására még a szívében is nyár van már: az átlagosnál magasabb hőmérsékletre, enyhébb időre számíthat a házasság, és a családi konfliktusok terén. A Nappal együtt álló szelíd Vénusz is kedvez a szerelmeseknek: az érzelmei elmélyülnek. Ez az a tűz, amely nem éget, hanem melegít. Szerencsés, szerelmes napra számíthat.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-14

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: