Bak

A Bak megfontolt, előre tervező személyiség, aki egy komoly kapcsolatot valószínűleg csak olyannal tud elképzelni, akiben akár a jövőbeli gyermekei anyját is látja. Ha úgy érzi, hogy te inkább a pillanatnak élsz, túlságosan spontán vagy, akkor lehet, hogy úgy érzi, nem vagytok egymáshoz valók, de ebben az esetben talán te sem találnád meg a boldogságot egy egyébként nagyon ragaszkodó, mély érzelmű Bak férfi oldalán. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Ma rendkívül jót tehet önnek egy kis környezetváltozás, kedves Bak, így mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy kimozdul valahová, ahol még sosem járt. Élje át újra a felfedezés és a rácsodálkozás örömét, ami nem csak lelkileg, de érzelmileg is garantált feltöltõdést ígér!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak férfi nem szereti elsietni a dolgokat, érzelmi világa meglehetősen összetett, és noha mindig megtalálja a megfelelő megoldást, ehhez csakis ő ismeri, hogy milyen úton jutott el. Ha sürgeted, ha türelmetlen vagy, ha állandóan nyomás alatt tartod, akkor valószínűleg nem fogja különösebben jól érezni magát ebben a kapcsolatban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Váratlan fordulatra számíthat a szerelmi életében a Halak

Kos

A Kosok hajlamosak fejjel menni a falnak, lételemük a cselekvés, ezért leginkább az veszi el a kedvüket, ha a partnerük túl óvatos, mindent túl sokáig mérlegel, és nem hisz a pillanat varázsában.  Igaz, hogy nem baj, ha van, aki kicsit visszafogja a Kos férfit, de ha túl bátortalan vagy, akkor kicsi az esélye, hogy kitartsatok egymás mellett.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai napon, bár meglehet, sokfelé kell majd egyszerre koncentrálnia, mégis igencsak jól fog esni a ténykedés, hiszen minden pillanatát élvezheti annak, amit csinál! A késõ délután, esetleg az este folyamán, érdemes lenne egy kis összejövetelt tartania, ahol alkalma nyílhat megosztani a barátaival, az elmúlt napok eseményeit.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek igazi társasági lény, aki nagyon rosszul viseli, ha folyton otthon kell ülnie. Ha elvárod tőle, hogy lemondjon a társasági életről és a kalandokról, akkor nem valószínű, hogy az Ikrek sokáig melletted marad. A szerelemben ugyan hűséges, de ez az egyetlen érzelem nem elégíti ki az Ikrek férfit, állandóan szüksége van valamilyen bonyodalomra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Nagy eséllyel ismerhet meg ma új embereket, talán egy utazás, kirándulás, esetleg szakmai találkozó alkalmával. Ne csak az aktuális céljára, vagy éppen a munkára koncentráljon hát, hanem arra is, hogy jól érezze magát kicsit, hiszen ráférhet már önre a kikapcsolódás! kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: