Mérleg

A Mérleg férfi számára különösen fontos a sz*xualitás, nem is annyira a mennyiség, mint inkább a minőség tekintetében. Ha a kapcsolatban minden jól működik, akkor az ezen a területen is éreztetni fogja a hatását, ha azonban az érzelmek nem az igaziak, a Mérleg férfi a szenvedély területén sem tud kiteljesedni, és hamarosan máshol keresi majd a kalandokat. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Kedves Mérleg, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntő számára a legfontosabb a szabadság, mivel szinte az élete minden területét a kreatív energiáiból működteti, aminek az előállításához viszont szüksége van az új tapasztalatokra, a társaságra, a kalandra. Ne próbáld otthon ülő mintaférjjé változtatni, mert ebben az esetben gyorsan egérutat keres, ha viszont megadod neki a szabadságot, minden veled töltött pillanatot imádni fog.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-03

Oroszlán

Az Oroszlánokkal nem mindig egyszerű, mert nagyon hiúak tudnak lenni, és néha túl sokat várnak el. Egy Oroszlán esetében különösen rossz ötlet, ha azzal próbálod még jobban megnyerni magadnak, hogy féltékennyé teszed, mert ettől csak sértődöttek lesznek, és ha az egójuk sérül, rövid úton tovább is állnak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzek rendkívül szervezettek és precízek, ezért a szétszórtsággal és a hanyagsággal lehet őket legjobban felbosszantani. Ha azt mondod, hatkor indulhattok, de fél nyolckor még mindig a hajadat mosod, nagyon valószínű, hogy a Szűz férfi úgy fogja érezni, titeket nem egymásnak szánt a sors.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Meglehet, hogy épp itt van az ideje egy kis szellemi és rendbéli szanálásnak, kedves Szûz! Takarítsa ki a múltat életébõl, s ürítse ki elméjét is, hogy minden szinte készen álljon befogadni az újat. Az életben semmi sem állandó, csakis egy valami: a változás!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: