Oroszlán

Nála nagyon fontos, hogy szépen váljatok el, mert könnyen első számú ellenség válhat belőle, ha átverve érzi magát. Inkább áldozd be az egód egy beszélgetés erejéig, de hagyd, hogy azt érezze, neki van igaza.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma igencsak heves érzelmek tombolhatnak végig a napján, így csak nehezen, vagy szinte egyáltalán nem lesz képes koncentrálni érdemi dolgokra, melyeket jobb, ha ennek tükrében inkább máskorra is halaszt, amíg teheti. Igyekezzen megõrizni nyugalmát, kedves Oroszlán, s nagyobb veszekedések nélkül átvészelni a napot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Egy szakítás számára felér egy teljes kudarccal – persze csak akkor, ha nem ő mondja ki a végszót. Kizárt, hogy haverkodjatok, hiszen vagy barátságra, vagy szerelemre ír alá, nem szereti keverni a kettőt. Azt pedig pláne utálja, ha folyton jópofiznia kéne a kudarcával – vagyis veled.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Meglehetõsen nagy zûrzavar uralkodhat ma a fejében, kedves Szûz, ráadásul ez nem csak önnel lehet így, hanem bizony, mások reakcióiból is nehéz lehet majd kiindulni. Ilyen bizonytalan körülmények között a legjobb, ha csakis olyan dolgokkal foglalatoskodik, amelyek esetében, nem nagy gond, ha hibázik. Tartson ki, talán a holnap már jobb lesz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Legalább annyira kedves, mint bármelyik FB barijával, de legalább annyira távolságtartó is. Ha egyszer kikerültök egymás életéből, többé nem hajlandó különösebb időt és energiát fektetni a párosotokba. És ha belegondolsz, ez így a logikus. Jobb, ha elfogadod, és elengeded, ha egyszer így döntöttél.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap igen kiegyensúlyozottan telhet, kedves Mérleg, amikor is, lesz elég ideje azzal foglalkozni, amivel csak szeretne, ugyanakkor, kissé elkényelmesedve, hajlamosabb lehet szüntet is tartani, így nem biztos, hogy a mai lesz élete legtermékenyebb napja! Ne legyen lelkiismeret-furdalása emiatt, hisz ez másokkal is gyakran megesik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Nagyon éretten áll a szituhoz, igazi felnőtt férfiként játszik. Nem él vissza egyetlen szexi fotóddal, pikáns cseteléssel sem, emiatt felesleges paráznod, vagy egyáltalán szóba hoznod előtte – csak megsértődne.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Már a nap kezdeti szakaszában felmerülhet, hogy teljesen átszervezze a dolgait, az újonnan tudomására jutott tényekhez igazítva, ami igencsak jó ötlet lehet, kedves Skorpió, s igen hatékonnyá teheti! A rugalmasság most fél siker!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: