Olykor szükség van a rossz kapcsolatokra is, hiszen a hibáinkból tanulunk a legtöbbet. De mi van akkor, amikor mindig olyan embert fogunk ki, aki nem való hozzánk. Viszont, amikor nincs tanulság egy rossz kapcsolat mögött, előfordulhat, hogy önmagadban kell keresned az okot. A jellemvonásaink azok, amik befolyásolhatnak minket egy döntés esetén. Így kiköthetünk egy számunkra nem megfelelő ember mellett.

KOS

A te problémád az, hogy a hozzád hasonló embereket választod ki. Ha az elején izgalmasnak is tűnik a kapcsolat, egy idő után problémákat szülhet az, hogy mindkét fél uralni akarja a másikat. Ahhoz, hogy egy jól működő párkapcsolatod legyen, olyan embert kell találnod, aki egy kicsit másabb, mint te. Ne félj az újdonságoktól!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

A makacsságod sok mindent tönkretehet, mikor párválasztásra kerül sor. Hajlamos vagy arra, hogy olyan embert válassz, akinek a nézetei teljes ellentétei a tieidnek és az, hogy sosem juttok közös nevezőre, árt a kapcsolatotoknak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Milyen partner és szülő vagy? Zodiákusod elárulja!

IKREK

Te pont azoktól az emberektől tartózkodsz, akikkel találnál, mert félsz, hogy megsérülsz. Megijeszt, ha valaki közeledni próbál hozzád. De pont azok az emberek fognak megbántani, akik annyira nem is érdeklődnek irántad. Az lenne számodra a megfelelő partner, aki nem adja fel egyhamar és vállalja azt, hogy közös erővel dolgozzatok a kapcsolatotokon.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Olyan embert választatsz, akinek leginkább csak figyelemre van szüksége. Ezt tőled meg is kapja, függőjévé válik a figyelmednek, de ennyi. Számodra egy olyan ember lenne tökéletes, akitől ugyanannyi figyelmet kapsz, mint adsz. Érezned kell, hogy te is fontos vagy.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: