Kos

Általában magabiztos és független vagy, de amikor szerelembe esel a megfelelő emberrel, te sem ismersz magadra. Képes vagy a lehető legkuszább átszervezésekre is, csak azért, hogy a pároddal tölthesd az idődet, mert olyannyira boldog vagy mellette.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Korábban féltél az elköteleződéstől, és imádtad a saját kis életedet élni. A szerelem hatására viszont az életnek egy egészen más oldalát ismerted meg, és imádod azt a biztonságot, amit a kapcsolatod ad neked.

   Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved az „ajándékozás”

És bár sosem fogod beismerni másoknak, de titokban függeni kezdtél a párodtól is.

Bika

Ki nem állhatod a változást, inkább ragaszkodsz a régi, már megszokott életviteledhez. Ezért is van az, hogy sokan makacsnak tartanak téged, és ez az állítás a szerelemben ugyancsak passzol rád. Az összes csillagjegy közül ugyanis te vagy az, aki a legkisebb mértékben változik meg, ha találkozik a Nagy Ő-vel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sosem szokásod kapcsolatokba ugrálni, ezért ezt csak akkor teszed meg, ha a megfelelő személlyel ismerkedsz meg. Eleinte nem éled bele magad a dologba, csak sodródsz az árral, és szép lassan veszed észre, hogy a párod az életed egyik biztos pontja lett.

Egyre kellemesebben érzed magad a társaságában, képes leszel megnyílni előtte, és olyan dolgokat árulsz el a szerelmednek, mint még soha senkinek.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-01-16

Ikrek

Ki nem állhatod az unalmat, keresed az izgalmakat, és életelemed a flörtölés. A személyiséged szinte folyton változik, mindig új dolgok kezdenek el érdekelni, így a te életedben ritka, hogy két nap ugyanolyan legyen.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amikor viszont megismered az igaz szerelmet, mindenkit meglepsz, hiszen alkalmazkodni kezdesz hozzá. Korábban mindig a telefonodon ültél és rengeteg embernek üzengettél, most viszont már csak a legjobb barátaiddal beszélgetsz. Nincsenek pasizós sztorijaid, holott korábban folyton ilyen történetekkel szórakoztattad a többieket.

Lenyugszol, és rájössz, hogy az otthon ülős hétvégéknek is megvan a szépsége, és egy megfelelő társsal egy filmnézés is lehet izgalmas.

Rák

Mindig tele vagy érzésekkel, ezért sosem az eszedre, hanem inkább a szívedre hallgatsz. Rendkívül érzékeny és empatikus vagy, a hatodik érzéked pedig mindig megsúgja neked, mi a helyes döntés. Ugyanakkor félsz a sebezhetőségtől, így nehezen nyílsz meg őszintén mások előtt: ezért is vagy te az egyik legnagyobb kihívást jelentő csillagjegy.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amikor viszont szerelmes leszel, még saját magadat is megleped. Nem vágysz másra, csak arra, hogy minél erősebb köteléket építs ki a másik féllel, és még önzetlenebb leszel, mint valaha. Bár korábban féltél a csalódástól, mégis elkezdesz megbízni a másik félben, és rájössz, hogy mit jelent igazából, ha viszont szeretnek téged.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: