OROSZLÁN - Figyelem

Imád a középpontban lenni, bátor, nagy adag szabadságvággyal és magabiztossággal. Éppen ezért igényli is a figyelmet, hogy az egóját kiegyensúlyozzák, és érezze, hogy ő a középpont. Olyan magabiztos partner illik hozzá, aki nem húzza vissza, és képes vele együtt haladni. Mivel a szerelme csodálata és elismerse a legfontosabb a számára, olyan ember kell neki, aki egy életen át képes szeretettel és figyelemmel ellátni.

SZŰZ - Kedvesség

Racionálisak és elemzőek, ugyanakkor a mélyben nagyon heves szív dobog bennük. Gondoskodóak és segítőkészek, de perfekcionista módon, amivel akár a terhére is lehetnek másnak. Mivel azt gondolják, úgy jó minden, ahogy szerintük van. Emiatt a kedvességük és segítségük is lehet néha negatív. Nem tolerálják az arroganciát és tiszteletlenséget, a párjuktól is elvárják, hogy szeretetteliek legyenek.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-07-24

MÉRLEG - Béke

Mivel mindig mérlegel és törekszik az egyensúlyra, szereti, ha harmónia van körülötte. Ezt próbálja megteremteni, egyensúlyozik a konfliktus és békesség között. Nem szereti a vitákat, nyugalomra van szüksége, hogy a kis dolgait tudja egyik serpenyőből a másikba pakolni. Ez teszi boldoggá, ezért békét kell teremteni körülötte. Ellenkező esetben felborul és felbőszül.

SKORPIÓ - Bizalom

Zárkózott, bizalmatlan, titkok tudója és sokszor kissé misztikus is mások számára. Habár nehezen nyit, arra vágyik, hogy valaki megszolgálja azt a bizalmat, amitől kitárulkozhat. Ehhez azonban sok türelem és szeretet kell. Ha talál olyat, akiben bízik, aki egy életre megőrzi a titkait, azzal boldog lesz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: