NYILAS - Kaland

Szellemesek és függetlenek a jegy szülöttei, akik imádják a filozófiai vitákat és a kalandokat is. Olyan párral kiegyensúlyozott, aki képes osztozni gyermeki énjében és kalandvágyában. A Nyilas utál unatkozni, olyan társra vágyik, akivel felfedezheti a világot.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK - Határozottság

A leghatározottabb és legmunkásabb állatövi jegy, aki szorgalmas, ambíciózus és örömmel tesz azért, hogy elérje a céljait. Olyan partnerre vágyik, aki hasonlóan erősen dolgozik meg a kapcsolatukért, aki támogatja, de, aki néha képes kiszedni a mókuskerékből, hogy együtt lelazuljanak. Ez azonban nem könnyű, így a határozott Bak határozott jegyet igényel maga mellé.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

VÍZÖNTŐ - Függetlenség

Szórakoztató, lelkes, spontán és lázadó, imádja a függetlenséget és a szabadságot. Akkor is, ha kapcsolatban él. Szüksége van az "én-időre", amikor töltekezhet és egy kicsit magába szállhat, elmélkedhet, kikapcsolódhat. Az ideális partner számára teret ad, elfogadja, hogy néha egyedüllétre vágyik, sőt a legjobb, ha ő is olyan, aki ezt a fajta függetlenséget preferálja önmagának.

HALAK - Szeretet

Ők a legérzékenyebb és legérzékibb, legszeretetközpontúbb jegy. Menthetetlenül romantikusak és álmodozók, akik igénylik a nagyfokú szeretetet és odaadást. Sérülékenyek és naivak, de a szerethető módon, és ezt partnerüknek értékelni kell. Temérdek romantikát és szerelmet képesek befogadni, ezért ezt kell sugározni feléjük, és álmaikat támogatni kell, hinni bennük. Csak így lesz boldog a Halak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: