Bak

Azért taszítod a szerelmet, mert soha nem enegeded el magad.

Mint mindig. Keresed a kifogásokat. Vagy túl elfoglalt vagy a munkád miatt, vagy most magadra kell koncentrálnod. Noha ezek teljesen valós okok lehetnének, de te már túlzásba viszed. A munka is nagyon fontos, de tanulj meg teret engedni a szeretetnek is az életedben. Még mindig független vagy attól, hogy valakivel randevúzol akár hiszed, akár nem. Tanulj meg kicsit rugalmasabb lenni, és kevésbé merev. Az irodád nem fog leégni, vagy nem fognak kirúgni, ha elmész pár randevúra. Lehet hogy pár randi után tisztábban fogod látni a dolgokat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Azért taszítod a szerelmet, mert soha nem beszélsz senkinek az érzéseidről.

Vízöntőként megvetsz bármilyen érzelmi kifejezést. Utálod. Sebezhetőnek és ijesztőnek tartod, és úgy érzed mintha egy óceánba úsznál, aminek nem látod az alját. Ha elkezdesz beleszeretni valakibe, akkor azonnal elmenekülsz. Ellököd magadtól és szabotálod az esélyt, hogy működjön, annyira kényelmetlen számodra. Az a helyzet, hogy a szerelem mindig sebezhetőnek fogja érezni magát. Mindig ijesztő és bizonytalan lesz. De megéri. Mert mi van, ha működik?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Azért lököd el a szerelmet, mert hihetetlenül irreális elvárásaid vannak.

A szerelemnek csak a pillangókról és a boldogságról kell szólnia igaz? Nem egészen. Noha zömében ez teszi ki a dolgot, de ez hatalmas munka és kemény kompromisszumok ára. És amikor a víz eldurvul, hajlamos vagy elhagyni a hajót. És bár az állandó harc annak a jele, hogy ez egy összeférhetetlenség, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez egy rossz kapcsolat. Hadjuk hogy legyenek nézeteltérések. Tanuld meg, hogyan kell kezelni ezt. Keress valakit akiért érdemes harcolni. és harcolj érte. Hálás leszel, hogy megtetted.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!






 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: