Egy nagy csalódás, egy rossz tapasztalat, esetleg a szüleid példája: nagyon sok oka lehet annak, hogy miért ütközöl akadályba a szerelem terén, és miért egy-egy bizonyos kihívás jelenik meg sokszor az életedben. A csillagjegyed viszont erről is lerántja a leplet! A horoszkópod szerint az alábbi dolog okoz neked igazán nagy fejtörést a párkapcsolataid terén!

Kos

Számodra a függetlenséged nagy kincs, és mivel állandó pörgésben éled az életet, nem is vagy hajlandó egykönnyen feladni mindezt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szüzet a szarkazmus, a Skorpiót a vicces videók derítik fel: így derítheted jókedvre az egyes csillagjegyeket

Megszoktad már, hogy egyedül vagy, és úgy gondolod, társ nélkül még jobban is érzed magad, mint egy kapcsolatban. Erről független személyiséged tehet, és az, hogy kissé hajlamos vagy az önzőségre is.

Az egyik legnagyobb félelmed, hogy ha kapcsolatba kerülsz, teljesen lelassul az életed, és elveszíted az imádott szabadságodat. Attól tartasz, hogy emiatt a személyiséged is megváltozik, barátokat veszítesz, és olyan lehetőségekről maradsz le, amelyekről nem szeretnél.

A kapcsolataidban is leginkább ez a vitatéma: te szeretnéd irányítani az életed, és ha a párod egy kicsit is beleszól, rögtön vészféket húzol! Meg kell tanulnod kompromisszumokat kötni, és néha engedni, ha boldog szeretnél lenni!

Bika

Makacs típus vagy, és ki nem állhatod a változást, sőt, valójában ez meg is ijeszt téged.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A komfortzónádból nagyon nehezen lépsz ki, és nem is engedsz be bárkit az életedbe; számodra az intimitás, a mások előtt való megnyílás nem megy könnyen.

Falat húzol a szíved köré, és inkább hagyod, hogy az emberek önzőnek tituláljanak téged, minthogy sebezhetőnek mutasd magad előttük.

Már olyan régóta csakis saját magadra támaszkodsz, hogy félsz beengedni bárkit is a kis világodba. Amikor mégis belépsz egy kapcsolatba, ezzel az akadállyal kell megküzdened. Hiszen titkon romantikus alkat vagy, aki az egyetlen Nagy Ő-ben hisz, de ha mégis rátalálsz erre a személyre, nem akarod beengedni a szívedbe. Nem mersz megnyílni, és attól félsz, hogy ismét csalódnod kell.

A változás önmagában riasztó számodra, de ha ez még rosszul is sül el, az mindennél rosszabb. Pedig ha valakit végre közel engednél magadhoz, rájönnél, miből is maradsz ki igazán!

Ikrek

Valljuk be, elég kiszámíthatatlan vagy. Az egyetlen dolog, ami biztos veled kapcsolatban, az az, hogy az utolsó pillanatban könnyen megváltoztatod a véleményed.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Természetedből fakadóan kíváncsi típus vagy, és minden érdekel, ezért nehezen köteleződsz el bárki mellett. Úgy gondolod, a párkapcsolat lekötne téged, és emiatt nem tudnád maximális fordulatszámon élni az életed. Ez a te akadályod! Amikor valaki felkelti az érdeklődésedet, egyik részed amiatt aggódik, hogy vajon tényleg megfelelő-e ez a srác számodra, a másik részed pedig azon gondolkodik, miből maradsz így ki. Attól félsz, hogy a szerelem olyan állandóságot hoz az életedbe, ami túl hamar unalmassá válna számodra.

Utóbbi ugyanis valami, amit mindig is próbálsz elkerülni: igyekszel úgy élni, hogy egy perc se legyen elvesztegetett, és ne a négy fal között töltsd a napokat. Pedig igenis létezik olyan kapcsolat, ami biztonságot nyújt, és közben mégis rendkívül izgalmas marad!

Rák

Nem nagyon létezik még egy olyan gondoskodó, szeretetteli csillagjegy, mint te! Rendkívüli érzékenységgel rendelkezel, és ezt ki is mutatod a környezetedben; sokszor pont ezért nem mersz kimondani dolgokat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Attól félsz, hogy a szavaid megbántanak másokat, ezért sokszor inkább hallgatsz, és elviseled, hogy ezzel magadnak okozol fájdalmat. A kapcsolataidban ezen kell változtatnod, mert előbb-utóbb lelkileg nagyon komolyan megsérülhetsz! Nem mered kimondani, ha szomorú vagy, és amikor megbánt a párod, inkább csak magadban mérgelődsz, ahelyett, hogy őszintén beszélnél.

A múltadban valószínűleg olyan kapcsolataid voltak, amelyek nagyon összetörték a szíved, és olyan kompromisszumokba mentél bele, amelyek károsak voltak rád nézve. Ezért ragaszkodsz a mostani párodhoz, és inkább elviseled a boldogtalan perceket is, minthogy egyedül legyél. Viszont így sosem fogod megtalálni azt az embert, aki mellett igazán szerelmes lehetnél!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: